Mahtava maanantai!

Nyt voisin sanoa, että olen väsynyt, mutta onnellinen! Siis ihan todella väsynyt.

Sain viimeviikolla niin mielettömän tarjouksen, että eihän siitä voinut kieltäytyä. Olen aina valmis kun kyse on esiintymisestä ja etenkin kun kyse on tanssimisesta ja kun sain tämän mahdollisuuden oli sen onnistuttava.

Olin siis eilen kuvaamassa erään suomalaisen bändin kanssa heidän ensisinkkunsa musiikkivideota. Olin mukana ainoana tanssijana ja tämä oli siksikin todella jännä ja haastava tarjous. Kun sain kuulla biisin olin kuitenkin täysin varma, että tämä ei voisi enää olla enempää minun juttuni, sillä tyylilaji oli juuri minulle tehty ja pääsin käyttämään kerrankin kunnolla minun yliliikkuvia raajojani, haha :D-.

Päästiin eilen aloittamaan vasta kymmeneltä illalla ja kun vihdoin kahdelta kömmin Timon viereen olin vähintäänkin aivan palasina.Rehellisesti sanottuna meinasin oksentaa kun kuvasimme tanssiosioita, sillä vuoden aikana kuntoni on huonontunut todella paljon. Miten sitä onkin joskus jaksanut vetää viidentoista minuutin keikan ihan sata lasissa, eikä ole edes tehnyt tiukkaa.. Onneksi ohjaaja oli tyytyväinen, niin minut päästettiin aika vähällä. Tai sitten pojat säälivät minua niin paljon, että laskivat kotiin.

En malttaisi odottaa valmiin tuotoksen näkemistä ja luulen, että se on ulkona ennemmin kuin uskonkaan. Vaikka nyt väsyttää ihan mielettömästi, niin olen silti niin iloinen, että lähdin mukaan! Nyt vietetään rentoa tiistaita Emilin kanssa, illalla laitan teille vielä parit alekoodit ja huomenna olisi tarkoitus kertoilla E:n eilisestä neuvolakäynnistä.

img_7182 img_7185

Kivaa viikkoa<3

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta