Ne kilot taitaa todella kiinnostaa..

Sain viime perjantaina kyselyn maikkarin toimittajalta, että josko haluaisin antaa haastattelun liittyen liikunnallisen elämäntyylin ja äitiyden yhdistämisen haasteisiin? Noh, mikäs siinä – olin hieman otettu, että minun pikku blogini on huomioitu ja minun näkemyksiäni halutaan kuulla tässä asiassa…

Tiistaina sitten puheripuloin toimittajalle kaiken mitä vaan kerkesin ja jäin vähän hämmentävin fiiliksin odottamaan tekstiä oikoluettavaksi… Olin tosi iloinen, että sain tekstin eteeni ja vielä lukea sen etukäteen, mutta vielä iloisempi olin siitä, että toimittaja oli onneksi sen kaiken takeltelun keskeltä saanut suurinpiirtein kiinni siitä mitä halusin sanoa.

Tänään sitten aamulla kun juttu julkaistiin kävi minua vähän naurattamaan. Otsikointi nimittäin sai tämän minun raskaudenaikaisen painonnousuni kuulostamaan jotenkin spesiaalilta, mitä olen ymmärtänyt niin en taida olla ainoa hieman pullahtanut mamma tällä planeetalla. Toki nää jutut kiinnostaa kyllä aina – ainakin minua kiinnosti. Artikkeli on kaikinpuolin minun kuuloiseni ja kiva, mutta naurattaa aina nämä klikkiotsikot.. Ja lopulta tämä liikunta ja haasteet jäi aika vähälle, mutta väliäkö tuolla, paljon siinä on nimittäin asiaa kaikesta muusta.

Juttuhan löytyy siis tuolta ->

http://www.mtv.fi/lifestyle/hyvinvointi/artikkeli/hyvinvointibloggaaja-lihoi-23-kiloa-raskauden-aikana-se-oli-pakko-hyvaksya/6092486

Musta näistä tuo jälkimmäinen kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa tuosta loppuraskauden kevyestä olosta…

12834954_10153904062868818_911105946_n 12834935_10153904064793818_934460885_n

 

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Ne kilot taitaa todella kiinnostaa..”

  1. Hyvä ja sinun näköinen haastattelu 🙂 Sinulla on mahtava positiivinen asenne! 🙂 Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi <3
    Itsellä menossa rv 35+5 ja supistuksia ollut puolivälistä asti. Liikunta on tällä hetkellä kevyttä kävelyä ja venyttelyä +jotain äitiysjoogaliikkeitä. Odotan jo kovasti vauvan syntymää:)

    • Voi kiitos <3 Kääk! sinulla onkin sitten ihan tosi jännät paikat jo kun alkaa loppu lähestyä! Nautihan niin paljon kuin vain voit vielä siitä omasta ajasta ja levosta, ihanaa loppuraskautta <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta