Ehdoton vauvatarvikkeiden lempimerkki!

*sisältää sata affilinkkiä koska en kestä yhtään!

sairaalakassi5

Jo ennen Emilin syntymää menin ihan sekaisin Elodie Details:sin tuotteista. Ne ovat kaikki niin älyttömän kauniita ja jotenkin niin tosi kivasti suunniteltuja ja mikä parasta – ihan super laadukkaitakin. Minulla on ollut aina kallis maku ja sama pätee näissä vauvatavaroissakin, kuitenkaan kun kyse ei ole ollut vaatteista, olen uskaltanut näihin hieman sijoittaa… Meiltä löytyy ko. merkin lämpöpussi*, vauvan viltti*, hoitolaukku*, ruokalappu, vaunujen sadesuoja* ja muutama tuttinauha. Ihan lempi- asusteena toimi pitkään pipo*, joka ei valitettavasti enää mahdu, joten jouduin nyt tilaamaan Emilille uuden*!

Se mikä minua ottaa päähän on se, että meillä on jo lämpöpussi ja hoitolaukku (jota en edelleenkään niin tarvi, mutta kun..) sillä ED:ltä on tullut nyt niin makeita uutuuksia* (siis mikä on tämä laukku?),* että meinasin ihan pimahtaa kun selailin näitä kaikkia ihanuuksia. ONNEKSI järki puuttui peliin ja kotiutin vain pipon* ja tuollaisen tarvikepussukan*, sillä vihaan noita laukunpohjalla pyöriviä vaippoja ja tuttipulloja…

Sanokaa nyt joku muukin, että on hurahtanut tähän merkkiin yhtä pahasti kuin minä! Koska onhan nämä nyt ihan liian söpöjä ollakseen totta..

elodiedetails

Kuvat Elodie details/ ellos.fi

Muistathan, että koodilla 340502 saat – 40% ellokselta kalleimmasta tuotteesta kassalla, kannattaa hyödyntää ja tilata esim. toi lämpöpussi mitä minä en saa – yhyy!!

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Ehdoton vauvatarvikkeiden lempimerkki!”

  1. Moikka! Täällä yks vähäsen hurahtanut myös 😉 Elodie detailsilla tosiaan on ihania tuotteita, onneksi hinta pitää vähän näppejä kurissa 😀 mähän ostin sun innoittamana sen hoitolaukun myös 😀 mutta ainakin toistaiseksi mä oon ollut siihen tosi tyytyväinen! 🙂 tosin meidän neiti on vasta 7vkoa vanha. Mutta tykkään! Vielä kun kehittäisi jonkin järjestyksen pikkutaskuille ettei aina tarvisi etsiä jokaista läpi 😀 myös tuttinauhat on ihanan pehmosia, jäi heti käyttämättä toisenlainen tuttinauha kun noihin jo tottunut 🙂 Mutta tosta alennuskoodista… oon ennenkin huomannut saman kun innoissani aatellut kotain tilata että ainakin monet Elodie detailsin tuotteet (ellei kaikki?) on sellaisia mitä alennukset ei koske? 😮 testasin tolla sun alennuskoodilla niin ei sopinut lämpöpussin ostoon? :/

    • No sanoppa muuta… Mä en halua edes laskea millainen omaisuus mulla on mennyt noihin 😀 Toisaalta sain sillon lekmeriltä tuon lämpöpussin, rattaat ja hoitolaukun niin hyvällä kimppatarjouksella, että ne ei maksaneet juuri mitään! JA hei mä en oo edes ajatellut, että eihän tuo muuten koske kun kyseessä on merkki .. Voihan peppu! Mutta tiiätkö katoin ton lekmerin, niin siellä ainakin on nyt noi lämpöpussit tarjouksessa http://lekmer.fi/elodie-details/ jos kiinnostaa, niin kannattaa sieltä kattoa.. Niillä on yleensä tosi hyvä tarjoukset kaikkeen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta