Näitä päiviä ei kiitos enää tässä kuussa..

img_7197

Ai luoja.. Onneksi nämä tällaiset päivät ovat nykyään harvassa. En tiedä tekeekö poika hampaita, mutta koko päivän hän on ollut todella kärsimätön ja päiväunet ovat jääneet ihan minimiin. Nyt sitten aina kun minin kaatoi sänkyyn, alkoi hirveä huuto ja lopulta kaivoin pitkästä aikaa jumppapallon esiin ja pomputtelin pojan rauhalliseksi jolloin hän vihdoin nukahti.. Tänään on ollut niin kökkö päivä, että jopa minä vetäisin puolihuolimattomasti puolikkaan suklaalevyn – siis en ikinä tee niin!

Emil on alkanut tämän viikon aikana ryömiä ja muutenkin viimeaikoina hänen kanssaan on ollut niin helppoa, että sitten kun tällaiset päivät menneisyydestä tulevat takaisin, tuntuvat ne ihan ihmeellisen raskailta. Tietenkin minä myös päätin tänään tehdä täällä suursiivouksen, sillä löysimme eilen ihan super halvan ruokapöydän keittiöön (kannattaa käydä koti- ideassa) ja halusin sen vuoksi kuurata koko asunnon lattiasta kattoon. Ymmärrän täysin niitä ihmisiä, joilla käy siivooja kerran kuussa tekemässä tämän lattianpesu- osuuden, sillä kun samaan aikaan koitin viihdyttää vauvaa ja kontata lattioita puhtaaksi (kyllä meillä kontataan, emme omista moppia vieläkään) oli välillä pinna vähän kireällä…

Nyt muuten vinkki! Jos kotona pyörii ylimääräisiä äitiyspakkauksen kestovaippoja, niin ne ovat mitä parhaimmat lattianpesuun…

img_7202

Noh, poika on nukkumassa ja sauna lämpiämässä… Minä päätin jo vakaasti aloittaa herkkulakon tänään, mutta taidan aloittaa sen huomenna, sillä Timo toi kaupasta juustoja ja tuc- keksejä (ööö ?!?!), joten meillä taitaa olla juusto- ilta saunan jälkeen (ja se suklaa). Loppujen lopuksi siis ilta taisi pelastaa koko päivän, vaikka olenkin aivan poikki.

Huomenna saadaan siskoni miehensä kanssa kylään Jyväskylästä ja toivon muutenkin parempaa päivää meidän perheeseen. Kuvaillaan muuten ehkä huomenna Fannin kanssa pieni video teille jos vaan ehditään, eli jos on jotain toiveita tai kysymyksiä minulle ja siskolle, niin nyt niitä äkkiä kehiin! Miten sitä onkin päivä hujahtanut ihan hetkessä, vaikka meillä ei mukamas pitänyt olla mitään tekemistä…

Mitäs teidän lauantaihin kuuluu?

img_7200

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Näitä päiviä ei kiitos enää tässä kuussa..”

  1. Musta tuntuu että sä vaan valitat.. hyväksyy sen että pienen lapsen kanssa tää nyt on tämmöistä hetken, kyl se helpottaa.. vieroksunnsitä, kun porukka tekee lapsia ja on ihan stressin partaalla kun oma aika menee lapsen kanssa ja se kasvaa ja siihen nyt kuuluu kaikenmaailman kommervenkkejä… pakkohan sen on ollu olla tiedossa ennenku niitä alkaa tekeen.

    • Niinkuin tossa kirjoitinkin, että kun on pitkään ollut niin helppoa niin sitä taas unohti mitä nämä ”vaikeammat” päivät ovat. Minulla ei ole todellakaan mikään ongelma viettää aikaa lapseni kanssa, mutta hänellä ja myös minulla on huonoja päiviä välillä. Miksi pitäisin yllä jotain kulissia, että minulla ei ikinä mene hermo tai tunnu, että on vähän rankka päivä kun jokainen kokee niitä tunteita joskus?

    • Minusta tämä blogi ja kirjoitukset on juuri avoimia ja aitoja. Näitä lisää, tottakai pitää sanoa ääneen näistäkin tunteista. Niitä kun on jokaisella äidillä ja kuuluu asiaan. Kiitos siis minun puolestani juuri näistä aidoista tuntemuksista ja äitiyden ajatuksista!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta