Ainakin nämä asiat löytyvät nykyään (hoito)laukustani..

img_7523

Kuten tuossa muutama postaus takaperin kerroin, olen vaivihkaa luopunut hoitolaukun käytöstä. Ehkä tämä johtuu osittain siitä, että mitä isommaksi Emil kasvaa, sitä vähemmällä tavaralla selviää. Olen sellainen ihminen, että minun laukussani on aina kaaos, siis siellä on tuhottomasti tavaraa millä en tee mitään ja kannan mukanani tälläkin hetkellä kuuden ihmisen huulipuna-arsenaalia vain kun en ole niitä jaksanut siirtää muualle (tästä otin kuvankin). Kuvaamatta jäi se kolmas lusikka, yksi lapanen ja kasa roskia.

img_7514

Minulla on nykyään aina mukanani noita vauvan naksuja. Emil pysyy niiden parissa pitkään kiireisenä ja olen huomannut, että tosi harvassa kahvilassa on kurrkusiivuja joita Emil tykkäisi myöskin järsiä. Luonnollisesti kun tissibaari on suljettu, kulkee mukana korvike ja myös pullo jota kuvassa ei muuten olekkaan. Mitä enemmän Emil on alkanut sormiruokailla, sitä enemmän kuluu myös kosteuspyyhkeitä, joten niitä on aina oltava saatavilla. Vaippa ja neuvolakortti nyt varmaan eivät kaipaa paljon esittelyä.. Tuttia kannan lähinnä kantamisen ilosta, muuhun siitä ei juurikaan ole ollut viimeaikoina.

img_7521

Muita aarteita laukussani tänään oli E:n lapaset, lusikka ja tuttinauha… Minulla on aina oltava mukana lakka ja deodorantti, ilman niitä tunnen olevani jotenkin kuolevaisempi, vaikka harvoin niitä kyllä tarvii! Lompakko ja huulirasva ovat myös aina laukussani.

En oikein tiedä, että kuinka monta nude- sävyistä huulipunaa ihminen tarvitsee, mutta minun laukkuni perusteella aika monta! Olen kova hamstraamaan näitä nuden eri sävyjä ja tällä hetkellä niitä taitaa olla seitsemän erilaista laukussani. Yksi noista on nimittäin sellainen hieman pinkihkö..  Muuten kannan mukanani lähinnä vain puuteria ja aurinkopuuteria – hyvin harvoin kylläkään korjailen meikkiäni päivän aikana, ei sitä ehdi enää omaa naamaa ihmetellä niinkuin ennen.  Sanokaa nyt joku muukin, että teidän laukkuun kasautuu näitä huulipuna- armeijoita?

img_7518

Tämä on lähinnä se kattaus minkä kanssa päivittäin kuljen. Emil ei ole ikinä vielä sotkenut vaatteitaan – tiedätte kyllä millä- joten en osaa ottaa varavaatteita mukaan. Sen jälkeen kun sain kahvit päälleni viime viikolla kahvilassa, mietin kyllä, että itselläni varmaan pitäisi olla sellaiset aina… Aina kun muistan otan matkaan mukaan jonkun harson tai pyyhkeen, kun ei näitä tilanteita aina voi ennakoida. Samoin kamera kulkee matkassa melkein aina!

Mitä teillä on AINA mukananne laukussa?

emmakaisa

12 vastausta artikkeliin “Ainakin nämä asiat löytyvät nykyään (hoito)laukustani..”

 1. Meillä täytyy olla aina vaihtovaatteet mukana… Oon jo miettinyt et teenkö jotain väärin kun tyyliin kerran päivässä vaatteet pas…. No joo 🙂

  • Siis meillä on joku mini kakkaaja tää… Mutta kun ei oo puklailua ollut eikä muutakaan niin vähällä ollaan päästy! Okei nyt syömisen myötä on kokoajan vaatteet likaiset -_-

 2. Älä huoli, mullakin on laukun pohjalla 3 eri huulirasvaa (tuubissa, rasiassa ja puikossa) sekä 4-6 eriväristä huulipunaa 😀 ja hiusharja on ihan pakollinen, silloinkin jos satun lähtemään johonkin pelkkä lompakko mukana, löytyy sieltäkin pieni kampa 😀

  • hahhah ihanaa! Just nauroin, et jos maailmasta loppuis tänään nudet huulipunat, niin mä selviäsin omillani vielä ainakin vuoden 😀 Onneksi meitä on muitakin 😉

 3. Noi vaihtovaatteet oli ennen must juttu, mutta nyt kiinteiden aloittamisen jälkeen tavara onneksi pysyy siellä, missä kuuluisikin 🙂 Olen vähän ymmärtänyt ja havainnut tuttujeni piirissä, että tissiä kun syö niin tavara luistaa joskus (liiankin) liukkaasti 😉 mutta korviketta juovilla taas ei noi vaatteet niin sotkeennu. Mutta tämä on siis ihan mutua, haahh.

  • Meillä Emil on puklannut oikeasti varmaan alle kymmenen kertaa elämänsä aikana, oli tissillä tai ei.. Sit mulla on hyvällä ystävällä vauva joka puklaa sen kymmenen kertaa päivässä vaikka sille syöttäis suurinpiirtein pihviä 😀 Joskus just yhtä odottavaa neuvoin, että kun ei voi varautua yhtään. Mä vaihdoin E:n vaipat vauva- aikana, koska halusin vaihtaa sen vaatteita ja sit tää mun kaveri vaihto kymmenen kertaa päivässä, koska oli pakko.. Nyt sit kun kiinteet on alkaneet niin tuo on ihan ruoassa koko ajan, mutta saa olla ihan rauhassa, turhaa täällä kotona on vaihtaa vaatteita sataa kertaa, eri asia sitten jos lähdetään johonkin 🙂

 4. Onnellinen oot, kun oot selvinnyt ilman vaihtovaatteita. Mä pesin kerran koko lapsen yleisen vessan lavuaarissa, kun oli niskaa myöten siinä itsessään. 😀

  • Ah, ihanaa! Voihan se olla, että tämä vielä meillä edessä jonain päivänä?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta