Rakas Emil!

IMG_6382

Olet nyt pian puolivuotias. Olen mahdottoman ylpeä sinusta, mutta samalla olen niin ylpeä itsestäni ja isästäsi, kuinka hyvin ollaan perheenä pärjätty. Vaikka kuvittelin tietäväni mitä äitiys on, on tämä aika muuttanut kaikki käsitykseni siitä millaista on olla äiti. En varmaan ikinä tule kokemaan mitään valaistumista, tai sitä äitiyden pyhää autuutta, mutta olen kiitollinen, saan rakastaa juuri sinua ja olla sinun äitisi.

Sinun kanssasi olen oppinut tuntemaan täysin uusia tunteita ja olen huomattavasti empaattisempi ja pehmeämpi, olet saanut minut näkemään ympärilläni asioita, joita en ole ennen nähnyt. Olet myös tuonut elämääni huolen, jollaista minulla ei ikinä ole ollut. En olisi ikinä voinut uskoa, millaista on pelko oman lapsen menettämisestä.

Olen niin järjettömän ylpeä jokaisesta oppimastasi asiasta ja haluaisin kertoa jokaiselle maailman ihmiselle ylpeänä, että tämä on minun poikani ja katsokaa miten hieno hän on! Olet luonnollisestikin silmissäni maailman kaunein lapsi ja minulle ja isällesi rakkaampi kuin mikään muu.

Aina meillä ei ole elo ollut ruusuilla tanssimista ja niin usein kun minä olen meinannut heittää hanskat tiskiin, olet sinä varmasti miettinyt, että mistä saa vaihdettua hieman kärsivällisemmän äidin. Toisaalta meillä on ollut monen monta hauskaa reissua keskenämme ja arkemme on itseasiassa hyvin rentoa – me olemme tosi hyvä tiimi.

Minä en malta odottaa sinun kasvamistasi, mutta samalla toivon, ettei tuo koko kasvot peittävä hymy katoa sinulta ikinä! Jaksathan aina ilahtua kun herätessäsi näät meidät? Toivon sinun kasvavan iloiseksi ja huolettomaksi pieneksi pojaksi, joka jaksaa edelleen innostua samalla tavalla kuin nyt. Olethan aina yhtä utelias ja muistathan vielä vanhanakin hymyillä kassajonossa sinun takanasi seisoville rouville? Toivon, että saat olla rauhassa lapsi eläen elämääsi leikkien ja iloiten. Toivon meille paljon hellyydenosoituksia ja perheen yhteisiä hetkiä.

Jos se minusta on kiinni niin mikään maailman paha ei sinua satuta. Jos se on minusta kiinni et elä päivääkään tietämättä kuinka rakas olet!

IMG_6374

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Rakas Emil!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta