Sunnuntain arkikatsaus.

affiliatelink*

Tähän viikonloppuun on mahtunut paljon ja kaikenlaista. Minulla on hieman jännittävä fiilis ensiviikon suhteen, sillä edessä on Blog awards viikko ja sen myötä tiedossa on paljon kaikenlaista mukavaa. Lähden perjantaina Helsinkiin ja olen ensimmäistä kertaa yötä pois kotoa, miten jännittävää ja myös piristävää! Ensiviikon minä pidän huolta Fitfashionin snäpistä, eli pääset seurailemaan arkeani hyvin läheltä lisäämällä snäppiin nyt viimeistään ff:n tunnuksella Fitfashionfi !

img_7545 img_7549

Mutta palatakseni tähän viikonloppuun, niin minä olen..

.. Käynyt kolme kertaa Kalevan Prismassa. Olen maailman huonoin ruokakaupassakävijä, ja siksi olenkin ravannut vähän väliä kaupassa hakemassa jotain puuttuvaa. JA siis huonolla kävijällä tarkoitan sitä, että en osaa oikein ajatella etukäteen mitä pitää hankkia vaan lähden aina aikalailla fiilispohjalta ostoksille. Not good!

.. Todennut taas kerran, että miehet osaavat olla välillä todella sikoja. Ja tämä toteamus ei koske Timoa. Ei sillä, etteivätkö naisetkin osaisi, mutta nämä pahimmat tarinat valitettavan usein koskevat miehiä. Onneksi on ystävät ja todellinen girl power ;)!

.. Rakastunut ranskanbuldogiin nimeltä Bobo. En vaan pääse yli tästä koirasta<3

..Valvonut ensimmäistä kertaa koko yön Emilin kanssa, sillä hänellä on MIESFLUNSSA! Mietin ensin, että mikä on kun Timo soitti minulle kun olin ystäväni tupareissa, että olenko pian tulossa kotiin, että Emil valvoo. Olin laittanut hänet nukkumaan kahdeksalta ja sitten hän valvoikin puoli kymmenestä melkein yhteentoista. Loppuyö menikin todella lyhyissä pätkissä. Aamuyöllä raukan nenä alkoi olla niin tukossa, että syy ei jäänyt kenellekään epäselväksi. Täällä me nyt kiukutellaan toisillemme kun ollaan mukamas niin väsyneitä 😀 hahhah!

..Aikeissa osallistua ensimmäistä kertaa moneen moneen vuoteen ryhmäliikuntatunnille, jos minusta ei kuulu mitään huomenna, olen todennäköisesti jossain tiputuksessa. Nauroin tuossa, että millaisetkohan vaipat sitä tarvii kun ekaa kertaa menen synnytyksen jälkeen hyppimään oikein kunnolla. Ollappa mies…

..Ajellut melkein tunnin etsimässä paikkaa kuville. Kuville kotivaatteista ja pöllähtäneestä lookista, mutta halusin kuvata kerrankin sen melkein jokapäiväisen asuni. Lopulta luovutettiin ja otettiin kuvat ensimmäisen rakennuksen edessä mikä löytyi. Nyt se on selvää, Hervannassa ei vaan ole kuvauspaikkoja.

img_7547

Takki: TÄÄLTÄ*

Johonkin nämä viikot katoaa, Emilkin täyttää tulevalla viikolla 6kk, mihin on mennyt puoli vuotta? En kyllä sano, että kauheaa, älä kasva! Minusta on ihanaa, että E:stä on kovaa vauhtia tulossa iloinen pikku taapero. Mikäli kaikki merkit pitää paikkansa, olen kohta hieman pulassa, sillä vauhti vaan kiihtyy!

 

..

 

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Sunnuntain arkikatsaus.”

  1. Physiomer Baby Mist on ihan paras vauvan räkäisen nenän hoitoon Friidan lisäksi. Kannattaa kokeilla jos ei ole tuttu tuote. Sillä saa nenän auki. 🙂

    • Siisn joo meillä se onkin, Emil vaan VIHAA sitä 😀 ja friidakin on hänen mielestä saatanasta. Noh, mutta onneksi antaa edes sillä pikkuniistäjällä putsata nenän ja kyllä tuolla phyisomerillä varmaan enemmän menee kuin tippoina?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta