Helppoa kotiruokaa osa 2. lisukekaali.

img_7526 img_7527

Satuin tuossa viimeviikolla katsomaan jonain päivänä kun Jamie Oliver kokkaili kaalista tosi helpon ja herkullisen oloisen lisukkeen. En ikinä nähnyt, että minkä kanssa Jami tätä kaaliaan tarjoili, mutta minä tein murekkeen kun nälkä oli niin kova, etten olisi pihvejä jaksanut vääntää. Sain joskus koulu-aikana oksennustaudin juuri samana päivänä kun meillä oli ollut kaaliruokaa, joten hieman olen sen jälkeen vierastanut kaalia. Rakastan kuitenkin kaalikääryleitä ja tämä lisuke on sellainen hieman makeahko, kaalikäärylemäinen 😀

Tarvit niinkin monta ainesosaa, kuin oliiviöljyn, worcestershire- kastiketta, suolaa ja kaalia.

  • Poista kaalista kova keskiosa ja pilko kaali pieniksi, kuitenkin nauhamaisiksi paloiksi.
  • Paista kaalia öljyssä kunnes se on kauniin ruskeaa.
  • Lisää oman maun mukaan kastiketta ja suolaa.
  • Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.
  • Jos ihan villiksi rupeat, niin pikkuhetki uunissa ei tee myöskään pahaa, mutta ei ole välttämätöntä.

Tästä tuli ehdottomasti meidän keittiön vakiolisuke!

Ihanaa maanantaita ja alkavaa viikkoa<3

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Helppoa kotiruokaa osa 2. lisukekaali.”

  1. Punakaali tulee myös todella herkullinen lisuke! Kerran tuttava sitä kokkaili lihan kaveriksi, taisi tosi hauduttaa sitä valkoviinissä mutta oli aivan loistavaa 😊

    • Mikä vaan mikä on haudutettu viinissä kuulostaa hyvältä! Pitää kokeilla tämäkin joskus 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta