Pitkästä aikaa ryhmäliikuntatunnilla, kuinka kävi jumppaajan?

Kuten kerroin, kävin eilen pitkästä aikaa jumpalla. Siis ihan perus Les Millssin bodycombat tunnilla verestämässä vanhoja muistoja.

Tästä on varmaan nelisen vuotta aikaa kun olin vielä henkeen ja vereen jumppapirkko. Tiedättekö se tyyppi joka on aina samalla paikalla ja joka osaa ohjelmat viikon jälkeen ulkoa. Vedin iltaisin spinning- tunteja ja jumppasin kevyesti bumpin, combatin ja jamin peräkkäin – koska ne olivat vaan niin kivoja tunteja. Kun aloin tanssia ryhmässä jäi ryhmäliikunta, niin ohjaus, kuin tunneilla käyminenkin vähemmälle ja niin sitä vierähti melkein neljä vuotta ennen kuin löysin itseni taas takaisin juuriltani.

img_6672

En kertakaikkiaan muistanut miten kivaa tuo tyhjän lyöminen voi olla! Olin etukäteen ihan kauhuissani, että kuinka minun käy kun en raskauden jälkeen ole noin rankkoja treenejä tehnyt. Tunti meni kuitenkin todella hyvin ja jaksoin kuin jaksoinkin pomppia tunnin alusta loppuun. Ohjaaja oli kuitenkin vasta aloittanut ja tunti keskuksella uusi, joten jäin hieman kaipaamaan sitä ”fitness magic:ia” mitä myös combatin peruskoulutuksissakin peräänkuulutetaan. Tiedän itseasiassa, että yksi meidän Kotkan salin vakiokävijöistä ohjaa nykyään Tampereen gogo:lla ja minua kiinnostaisi lähteä ihan vain sitä tuntia varten käymään gogo:lla combatissa.

Aion ihan ehdottomasti käydä jatkossakin tunneilla, tajusin nimittäin etten koko tunnin aikana ajatellut muuta kuin omaa tekemistäni ja jumppaamistani. Huomaan nimittäin usein, että kun treenailen salilla, mietin jotain aivan muuta kuin treenaamistani. Tällähetkellä en muutenkaan jaksa oikein sitoutua mihinkään treeni- ohjelmaan, joten nyt vaan monipuolisesti kaikkea liikuntaa, niin pysyy kroppa ja mieli virkeänä!

IMG_6675

 

 

emmakaisa

3 vastausta artikkeliin “Pitkästä aikaa ryhmäliikuntatunnilla, kuinka kävi jumppaajan?”

  1. Täällä yksi jumppapirkko henkeen ja vereen! Combat on se kaikista eniten suosikkini, kiva kuulla että pääsit fiilikseen noinkin pitkän tauon jälkeen! 😄

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta