Elämäni aakkoset

A. Aamut, rakastan aamuja. Ne eivät toki ole enää ehkä ihan entisensä, mutta koska Emil nukkuu aamulla ekat päiväunet jo pian tunnin heräämisen jälkeen, ovat aamut tavallaan vielä tosi hitaita ja rauhallisia!

B. Blog awards 2016, en tiedä milloin olisin viimeksi odottanut jotain tapahtumaa ja päivää näin paljon? Awardseja, koska ihanat kollegat. Päivää, koska tyttöjenilta awardsien jälkeen!

IMG_6885

C. C-vitamiini, miten ollakkaan minulla on kurkku kipeänä. Nyt vedän sellaisella c- vitamiinin yliannostuksella pari päivää, että varmasti menee kaikki flunssat ohi!

D. D- vitamiini… Noh onneksi se ei enää aiheuta vatsanpuruja meillä!

E. Emil, voi rakas vauva <3

F. Fanni, rakas siskoni on Fanni! Hänetkin nään sunnuntaina onneksi 🙂

G. Gym, sali, treenaus.. Ehkä tällä hetkellä sitä minun omaa aikaani, mutta myös harrastus, jonka pariin haluan taas palata säännöllisesti.

H. Hamina, kotikaupunkini, johon ehkä pikkuhiljaa kaipaisin takaisin. Sinne tuskin koskaan muutetaan, mutta ikinä ei pidä sanoa ei ikinä 😀

I. Isä, olen isin tyttö nyt ja aina!

J.  Joulu, joka ei jostain syystä tänä vuonna ahdista yhtään, olen oikeastaan aika innoissani joulun tulemisesta, ehkä tuo mini hieman edesauttaa asiaa 🙂

K.Kesä, vaikka olen syksyn lapsi, on kevät ja kesä ihan edottomasti vuoden parasta aikaa.

IMG_6898

L.Lämpö, minulle ei ikinä ole liian kuuma, vaan nautin lämmöstä ja auringosta AINA!

M.Meikit ja muu kosmetiikka. Minä olen aina pitänyt laittautumisesta.. Tähän kohtaan olisi voinut laittaa myös muoti, mutta kyllä tuo kauneudenhoito ajaa näistä kahdest ykköseksi.

N. En voi sanoa, että nyt tiedän mitä naiseus on, mutta ainakin olen kasvamassa naiseksi kovaa vauhtia!

O. Oma koti, tällä hetkellä toivoisin yli kaiken, että emme omistaisi tätä asuntoa, sillä voisimme muuttaa täältä heti pois, mutta koska sen omistamme on täällä oltava vielä vuosi. Voi miksi omia naapureita ei voi valita?

P. Perhe, minulle perhe on nykyään vielä tärkeämpi, kuin mitä se on ollut joskus. Elämäni olisi paljon köyhempää ilman rakasta perhettäni.

Q. Q – hulluus 😀 Minun uneni menevät aina täysikuun aikaan ihan sekaisin, ei se voi olla kuin kuu-hulluutta..

R. Raha.. Nyt etenkin kun äitiysloman loppu alkaa häämöttää, alkaa myös rahan riittävyys painaa mieltä. Ehkä kaikki järjestyy!

S. Sata yötä kesään…. Rakas ja välillä niin raskas blogini. Tällä hetkellä meidän suhteessamme on menossa todella nihkeä vaihe, mutta eiköhän tämä tästä taas piristy!

T. Timo<3

U.Ulkoilu, josta olen alkanut pitämään kovasti. Kun ei tule kuljettua työmatkoja ym. ulkona, niin sitä kaipaa sitä päivittäistä ulkoilua ihan erilailla.

V. Vuosi 2016 on muuttanut elämäni lopullisesti, vuosi 2016 teki minusta äidin ja se on asia mitä kukaan ei voi viedä minulta pois!

X.  xysal, valitettavan päivittäistä on nykyään allergialääkkeiden syönti.. Raskauden jälkeen kaikki vanhat oireet ovat palanneet, kuten myös tämä allerginen nuhani.

Y. Ystävät, minulla on monta todella rakasta ystävää, joista saan olla todella kiitollinen <3

Z. zzzz… uni on kyllä jotain mitä nykyään osaa arvostaa vähän enemmän kuin ennen..

Å. Ånnellisuus ruotsalaisella oolla 😀 Olen onnellinen ja koitan pysyä sellaisena.

Ä. Äitiys, se on jotenkin niin erilaista kuin ajattelin, mutta siis tosi positiivisella tavalla. Olen onnellinen, että emme aikailleet asian suhteen vaan Emil on tässä jo nyt<3

Ö. Paikka jonne haluaisin heittää tällä hetkellä kaikki elektroniset laitteemme, eli mappi Ö…

IMG_6870

Kuvat: Mirva

 

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “Elämäni aakkoset”

  1. Moi,

    Outo kysymys, mutta sulla oli joskus jossain kuvassa mustavalkoinen siksak-kuvioinen tyyny. Sellaista ”siksak-raitaa”. Osaatko sattumoisin sanoa mistä niitä tyynyjä löytää? 😀

    • Saattaa olla yksi mun instagramkuva 😀 Se tyyny on mun kaverin ja itseasiassa ei hajuakaan, että mistä ostettu 😛

    • Siis parhaat ideat on aina muiden ja siks mäkin oon tän postausidean jostain pongannut 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta