Meidän lokakuinen torstai..

Herättiin tänään suhteellisen myöhään, Emil valvoi yöllä tunnin, joten noustiin vasta puoli yhdeksän sängystä. Onneksi kaikki rytmit eivät menneet ihan sekaisin, sillä Emil nukkui vain tunnin päiväunet parvekkeella ja päästiin suunnitelmien mukaan jatkamaan päivää…

Klo 11 söimme lounasta, tai siis Emil söi, en minä mitään ehtinyt edes ajatella enää siinä kohtaa. Lähtemiseen menee nykyään niin paljon aikaa ja olimmekin bussilla vasta 11:45. Tarkoituksena oli siis lähteä Härmälään ystäväni luo, sillä aioimme kuvailla hieman Elisan vauvan 5kk ja Emilin 6kk kuvia. Luojan kiitos Elisalla oli ruokaa! Jotta pääsin Härmälään, piti minun vaihtaa kerran bussia ja olin siis perillä 12:20, autolla olisi mennyt maksimissaan kymmenen minuuttia, pitää silti olla kiitollinen tästä ilmaisesta bussi mahdollisuudesta, olisi taas tullut tämä päivä muuten kalliiksi…

img_7627 img_7677

Kävelimme melkein keskustaan asti kuvaillen meidän pikkuisia, nappasin vasta Hatanpäällä bussin keskustorille (siis juoksin henkihieverissä bussille). Ajattelin, että olisi ihanaa juoda kahvit rauhassa sokoksella. Tämä idea tuntui tosi hyvältä siihen asti kunnes Emil kaatoi kahvikuppini minun ja muutaman vieressä istuvan hienomman rouvan päälle… Noh nämä on näitä! Otimme bussin ja lähdimme hakemaan kenkiäni suutarilta. Kello oli jo lähemmäs neljää.

Minun oli tarkoitus nähdä eräs laukunostaja neljältä stockalla, mutta hänellä tuli joku viivästys ja jouduin odottamaan puoli viiteen.. Hullut päivät, rattaat ja nälkäinen vauva, tarviiko sanoa enempää?

Kun sain laukun vihdoin myytyä lähdin Onkiniemeä kohti, olisi tietenkin kannattanut odottaa sitä bussia millä pääsisi lähelle, mutta päätin valita sen ensimmäisen eteen tulevan ja saatiin Emilin kanssa ulkoilla vielä vähän lisää. Kaiken tämän kävelemisen jälkeen oli mukavaa kävellä vielä puolituntia juoksumatolla. Emil viihtyi niin hyvin lapsiparkissa sen puolituntia mitä minä kävelin salin puolella, että taidan viedä Emilin parkkiin uudestaankin!

Nyt kun saisi vielä kaikki rästihommat tehtyä, niin sitten olen niin vapaalla! Huomisesta tulee aivan super päivä<3

img_7628 img_7631

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Meidän lokakuinen torstai..”

  1. Moikka, ehdotuksena olisiko” päivä kanssamme” postausta tulossa lähiaikoina 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta