Puolivuotias Emil

*sis kaupallisen linkin

img_7640

Meidän Emil on tänään puolivuotias! Mihin hävisi viimeiset kuusi kuukautta? Olen oikeasti niin iloinen siitä, että Emil kasvaa ja vahvistuu, mutta hyvin on kyllä aika kullannut nuo ensimmäisien kuukausien muistotkin.

E:stä on kuoriutunut hurmaava minimies, joka viimeisen kuukauden aikana on kasvattanut myös tempperamentin, joka kuuluu kyllä varmasti koko meidän kerrostaloon. Emiliä ottaa erityisesti päähän pukeminen ja varsinkin toppahaalari on suorastaan saatanasta, mutta onneksi hän on vielä pieni ja minä osaan neuvotella..

Emil lähti ryömimään viikon yli viisikuisena ja hän on sitä mieltä, että omat lelut ovat niin nähtyjä, johdot ja pistorasiat sen sijaan mitä parhainta viihdettä. Emil selvästikin on ajatellut lähteä pian vähän nopeammin liikenteeseen, sillä E:n joogaliikket menevät pian ohi monen taitavammankin joogin. Oikean kautta vatsalle kääntyminen ei kiinnosta, selälleen kääntyminenkin tapahtuu vain vahingossa.

img_7641

Emilin haalari/ Name It, pipo/ Lindex, lapaset/ H&M

Emil on selvästikin sitä mieltä, että sormiruokailu on pop! Ärsyttävä äiti edelleen tuuppaa soseita, mutta kyllä me vähän syödään sorminkin. Kurkku ja maissinaksut ovat lemppareita.. Lusikka olisi kiva itse viedä suuhun, mutta äiti hieman vierastaa sitä infernaalista sotkua, jota tämä pikkumiehen itsenäistyminen saa aikaan.

Emil on alkanut viihtyä vaunuissa ja meno on välillä jopa huoletonta. Myös yö-unet ovat nykyään lähes koko yön mittaisia, mutta flunssan tullen meilläkin valvotaan.

Emil tykkää pitkistä kylvyistä ja kylpyhuoneen lattialla ryömimisestä kun äiti on suihkussa. Emil tykkää myöskin Jedi- kissasta ja ryömimiseen tulee ekstranopeutta aina kun kissa on näkyvissä. Välillä Emil menettää liikuntakykynsä, etenkin kun äiti on lähellä. Emil tykkää edelleen tempuista ja kaiken näkemisestä. Etenkin leikit, jossa häntä heitetään ilmaan tai lennätetään käsien varassa kovaa, saa pikkumiehen nauramaan kovaan ääneen. Hauskaa on myös jumpata äitin kanssa ja leikkiä kukkuu- leikkejä – ainakin silloin tällöin.

Emil on ihana ja sosiaalinen pikkumies, joka onneksi edelleen jaksaa hymyillä joka mummolle bussissa<3

ps. Koodilla NameItEmmaSuortti2016 15% alea Name It – verkkokaupasta*! Alekoodi on voimassa vielä 23.10 asti!

img_7646 img_7648

emmakaisa

3 vastausta artikkeliin “Puolivuotias Emil”

  1. Meidän tänään 6kk ei vielä juurikaan konttaa, mutta huojuu jatkuvasti konttausasennossa, eli skippaa ehkä konttaamisen kokonaan ja lähtee suoraan nelivedolla. Kiinteät aloitettiin n. viikko sitten. Menty kokonaan sormiruoalla ja jotain on mennyt vaippaankin saakka. Yöt on hulinaa.

  2. Meidän tänään 6kk ei vielä juurikaan ryömi, mutta huojuu jatkuvasti konttausasennossa, eli skippaa ehkä konttaamisen kokonaan ja lähtee suoraan nelivedolla. Kiinteät aloitettiin n. viikko sitten. Menty kokonaan sormiruoalla ja jotain on mennyt vaippaankin saakka. Yöt on hulinaa.

    • Joo kyllä hän pian lähtee 🙂 Toivottavasti teidän yöt pian helpottaa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta