TBAF 2016

blogawards2016_32-900x600the_blog_awards_finland_2016_52a1390-600x900the_blog_awards_finland_2016_52a1576-600x900

Huh, mikä viikonloppu – onneksi blog awardsit on vain kerran vuodessa! 

Perjantai taisi olla tähän mennessä koko syksyn odotetuin päivä. Viime vuonna ilta oli huippu huonosta olostani huolimatta ja päätinkin jo silloin, että tänä vuonna sitten vietetään juhlia pitkän kaavan mukaan.

Sen lisäksi, että paikalla oli kaikki meidän portaalin ihanat kollegat, olin lähdössä juhliin kahden todella hyvän ystäväni kanssa. On jotenkin niin siistiä, että pääsen jakamaan tällaisia ihan huikeita juttuja ystävieni kanssa, on myös todella siistiä kuinka ihana porukka meillä täällä ff:llä bloggaa . Ilta oli kaikin puolin onnistunut, ihmiset upeita ja voittajat niin oman voittonsa ansainneita. Illan kuvasaldo jäi myös pitkälti näihin paikalla otettuihin kuviin, joten se kertoo jo siitä, että ilta oli onnistunut. Meidän iltamme jatkui vielä pitkään, vähän liiankin pitkään, sillä eilen nukahdin illalla kai samaan aikaan pojan kanssa ja edelleen tuntuu, että voisin käydä nukkumaan pian kun saamme pojan nukutettua.

Huomasin muuten, että minusta on tullut äitiysloman myötä tosi tietoinen eri tubettajista, sillä olin ihan nolo fanityttö kun tajusin, että awardseissa on myös Janne Naakka ja Jaakko Parkkali. Henryä jäin kaipaamaan ja Arttukin ehti karata eteenpäin, mutta onneksi pääsin fitfashionin snäpin varjolla haastattelemaan kaikkia näitä nuoria tubettaja- tähtiä ;). Oikeasti onko minulla vähän liikaa aikaa?

Tämä irtiotto teki kyllä todella hyvää ja tämän voimalla jaksaa taas pitkän syksyn ja pimenevät illat! Sitä myös muistaa, että miksi on ihan kiva kun ei käy enää niin paljon ulkona kuin ennen, nimittäin ei tämä äitinä olo ja darran jälkeinen väsymys ole kyllä mitään elämän tähtihetkiä. Hah!

the_blog_awards_finland_2016_52a1863-900x600the_blog_awards_finland_2016_52a1387-600x900

Kuvat: blog awards finland 2016

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta