City Survivors- vuoden 2017 hauskin kaupunkiseikkailu! VOITA LIPUT SINULLE JA KAVERILLESI

yhteistyössä City Survivors

city-survivors

Jäin harmittelemaan kun missasin viime keväänä synnytyksen takia Tampereella järjestetyn kaupunkiseikkailun ja mietin, että tähän pitää lähteä heti sitten ensi vuonna uudestaan. Törmäsin jossain vaiheessa viimekuuta Monnan snäpissä ja instagramissa tähän City Survivors:siin ja päätin, että minä olen ainakin tässä jutussa mukana, sillä tämä kuulosti vielä hauskemmalta!

City Survivors on siis ensikeväänä 22.4 järjestettävä kaupunkiseikkailu. Kilpailussa on kilpa- ja hupisarjat, joissa matkat ovat kilpasarjassa 15 ja hupisarjassa 8km. Kilpailu käydään pareittain. Matkat voi kuulemma taittaa myös kävellen, joten kunto ei ole tässä kynnys. Okei, mä olen itse silti niin hupisarjalainen ;D!Kilpailu alkaa ja päättyy Hietaniemen rantaan ja kilpailussa kilpailijat etenevät pareittan ratkaisten erilaisia arvoituksia ja liikunnallisia tehtäviä vähän Amazing Race-hengessä.

Kilpailussa selvitetään sarjasta riippuen kymmenestä viiteentoista rastia, joissa tehtävät ovat joko arvoituksia vihjeitä tai treenihaasteita. Kännykän käyttö apuvälineenä on myöskin sallittua, kun kyse on kuitenkin urbaanista kaupunkiseikkailusta.

Olen itse niin innoissani tästä ja se, että en yhtään osaa liikkua Helsingissä tekee tästä vielä hauskempaa! Nyt kannattaakin tarttua vielä tilaisuuteen, sillä lokakuun loppuun asti on earlybird liput vain 70€, eli 35€ per peppu/tiimi. Sain tuossa myös arvottavakseni yhden lippuparin, eli voit nyt voittaa itsellesi ja kaverillesi liput tähän varmasti aivan huippuhauskaan päivään ensi keväänä kommentoimalla tähän postaukseen, että kenet ottaisit pariksesi ja miksi? Arvonta suoritetaan 1.11, eli osallistumisaikaa on vielä reilusti :)!

Lisätietoja City Survivors:sista löydät TÄÄLTÄ.

city_survivors

emmakaisa

45 vastausta artikkeliin “City Survivors- vuoden 2017 hauskin kaupunkiseikkailu! VOITA LIPUT SINULLE JA KAVERILLESI”

 1. Ottaisin mukaan ehdottomasti mieheni. Emme käy juuri koskaan missään kahdestaan, koska lapsille on ollut vaikea löytää tuttua ja halukasta hoitajaa. City survivors kuitenkin kuulostaa niin meidän jutulta, toimintaa, liikuntaa, erilaisia tehtäviä ja yhteistä hauskaa, että varmaan olisi pakko kaivaa se hoitaja jostakin. En ole aikaisemmin kuullut tapahtumasta, mutta vaikuttaa aivan huippuhauskalta!

 2. Ehdottomasti miehen kanssa lähdettäisiin. Harvoin kun käydään yhdessä missään reissussa tmv, niin tää vois olla kiva kokemus ja samalla sopiva pako lapsiperhearjesta. 🙂

 3. Ottaisin ehdottomasti mukaan parhaan ystäväni. Päivästä tulisi varmasti aivan mahtava! Kuulostaa niin kivalta tapahtumalta! 🙂

 4. Ottaisin mukaan siskoni, joka on asunut Helsingissä vähän yli vuoden. Sister Time!!

 5. Ehdottomasti mieheni kanssa! Olis ihan meijän juttu, tykätään liikkua yhdessä ja aina reissuillakin käydään jollain luontopolulla tai keskustassa lenkillä. Ei myöskään osata liikkua Helsingissä niin olisi molemmille uusia seutuja 😀

 6. Miehen kanssa 6v seurustelun kunniaksi lähettäis ottamaan pariskunnasta mittaa 😄 Ois hauska päästä testaamaan meidän tiimiä, kuinka toimittais tälläses seikkailus missä ei tiiä etukäteen mitä tuleman pitää 😎

 7. Ottaisin kaverin mukaan, jonka kanssa muutenkin testataan kaikkia uusia aktiviteetteja ja hullutellaan 🙂

 8. Oiiiioii kun kuulostaa kivalta tapahtumalta. Tää ois niin mun juttu. Tai siis mun ja mun veljen. Se osaa käyttää kännykkää ja tietotekniikkaa huippuhyvin hyväkseen, minä taas omaan suuntavaistoa. Tietty tuntematon kaupunki voi laittaa omankin pään pyörälle..-ai kauhee mitä siitä tulisikaan 😉

 9. Ottaisin mukaan aviomieheni, koska hän olisi yhtä kilpailuhenkinen kuin minä. Ja muutenkin hauskaa seuraa. 🙂

 10. Ottaisin mukaan parhaan kaverini, jonka kanssa ollaan myös treenailtu yhdessä, vähän jotain vaihtelua treeniin ja elämään 🙂

 11. Ehdottomasti ottaisin mieheni! Too on just meidänlaista tekemistä ku Sara pilke silmäkulmassa treenata. Yhteinen tiimihenkihän samalla punnittaisiin. 🙂

 12. Haluaisin osallistua tuohon poikaystäväni kanssa. Hän osallistui tänä vuonna jo tough vikingiin, ja minä olin katsomassa ja ajattelin että vitsi ois tehnyt itsekin mieli!

 13. Ottaisin mieheni mukaan. Olisi hauskaa vaihtelua perusarkeen ja ihanaa yhteistä puuhaa vauva-arjen keskelle. 🙂

 14. Ottaisin ehdottamasti mieheni. Hänet, kenen kanssa tulee jatkuvasti ongelmia, kun navigoinnista on kyse. Yhdessä eksytään helposti, mutta silti aina perille on päästy, usein pienen mutkan kautta..taidetaan olla tunnettuja siitä .Hän, ketä pitää minua hassuna blondina, joka ei muka tiedä kaikkien maiden pääkaupunkia. Hän, ketä fiksumpi luulen silti olevani 😉 Yhdessä ollaan me, jotka tykkäämme ratkoa ongelmia ja erilaisia päättelytehtäviä 😊 ja omistamme suuren kilpailuvietin !
  Olisi aivan huippua!!

 15. Kyllä se mies tulisi otettua mukaan kisailemaan. Ois kyllä mielenkiintosta nähä, miten selvittäisiin noista rasteista 🙂

 16. Ottaisin parikseni oman äitini, koska niin harvoin tehdään mitään yhdessä, mutta jos äiti alkaisi jänistää niin myös serkkuni olisi oiva valinta. Olemme tunteneet tietenkin koko ikämme ja yhdessä seuranneet kaiken maailman Selviytyjät, Amazing racet ja kaikki muut mahdolliset. Tällaisesta olen aina haaveillut.

 17. Avopuolisoni ja pikkuveljeni, koska he ovat niin fiksuja ja hauskaa seuraa 🙂

 18. Ottaisin ehdottomasti mieheni mukaan. Olemmekin aina haaveilleet, että joku Amazing Race-tyyppinen kilpailu olisi omiaan meille 🙂 Tuollainen kilpailu olisi hieno ja uniikki irtiotto tähän lapsiperhearkeen, kun kumpikaan meistä ei enää missään baareissa viihdy. Molemmat varmasti tykättäisiin ja kovasti! 🙂

 19. Ottaisin mukaan parhaan ystäväni, jolla on samanlainen seikkailumieli kuin itselläni, olisi varmasti mahtava kokemus! Asumme eri kaupungeissa, joka ei kylläkään ole vaikuttanut lähes elämän mittaiseen ystävyyteemme (20/27 vuotta) mutta laatuaikaa ei ole ikinä liikaa<3

 20. Mies mukaan! Kahdenkeskeistä tekemistä on viime aikoina vauva-arjessa ollut ihan liian vähän.

 21. Ihan mahtava! Mä ottaisin mukan ehdottomasti mun miehen. Meillä on suurin piirtein Emilin ikäinen pieni poika kotona ja varmasti myöskään ensi kesänä yhteistä tekemistä ja aikaa ei ole koskaan liikaa 🙂

 22. Mä ottaisin mukaani tietenkin parhaan ystäväni Tiinan. Ollaan koettu monta juttua yhdessä! Hauskinta tässä olisi se , että ollaan molemmat ihan äärettömän huonoja suunnistamaan! Pystyn kuvittelemaan miten sais hurjan hauskan videon aikaiseksi meidän hupisarjan seikkailusta,jota voisi sitten kiikkustuolissa muistella 😀

 23. Avomieheni 🙂 Ollaan molemmat yhtä kilpailuhenkisiä ja vasta muutettu Helsinkiin, niin tää olis hyvä keino päästä tutustumaan vähän uusiin paikkoihin!

 24. Kuulostaa ihan mielettömän mageelta jutulta! Haluaisin osallistua tuohon rakkaan ystäväni ja kummityttöni äidin kanssa koska me ollaan aina ajateltu, että Amazing Raceen ois siistii osallistua ja täähän ois hyvää harjoittelua sitä varten. 😉

 25. Ottaisin parikseni isosiskoni. Hampaat irvessä mutta huumorilla lähtisimme 15km matkaa taittamaan. Siskoni äly ja minun taistelutahtoni takaisivat jos nyt eivät voittoa, niin ainakin aivan mahtavan kokemuksen! 🙂

 26. Minulle tuli tästä heti mieleen eräs ystäväni, joka olisi ehkä parhain kumppani tällaiseen tapahtumaan – mimmi on sen verran heittäytyjä ja voitontahtoinen tyyppi! Bonuksena vielä se, että saisimme viettää aikaa yhdessä, jotenkin sitä elämä vaan kulkee eikä aina tule nähtyä tarpeeksi usein.

 27. Oma mies mukaan!

  Harvoin tehdään mtn. erikoista yhdessä.
  Tää olis varmasti erikoisin juttu, mitä ollaan kimpassa tehty!

 28. OI vitsit mikä tapahtuma! Mukaan lähtis varmaan yks mun parhaista kavereista. Tää syksy ollaan asuttu eri paikkakunnilla ja sen takia nähdään huomattavasti harvemmin kun ennen. Samalla paikkakunnalla asuttaessa käytiin treenailemassa, shoppailemassa, kävelyillä ja baareissa yhessä ja tää tapahtuma ois varmasti huisin hauska just hänen kans!

 29. Ottaisin mukaan mieheni 😍 Lapsen syntymän jälkeen ei ole ollut liikaa aikaa yhdessä 😉

  • Outoa vain vähin äänin poistaa kokonainen blogiteksti, voisi edes syyn kertoa.

  • No minä en ole itseasiassa millään tavalla velvoitettu perustelemaan yhtään mitään kenellekkään, tämä on minun blogini ja voin poistaa sen vaikka kokonaan jos minusta siltä tuntuu, eikä siitäkään tarvitse kertoa kenellekkään. Lue kuitenkin ihmeessä tämän päivän postaus niin ei jää kaivelemaan 🙂 ps. olet näillä kommenteillasi myöskin mukana arvonnassa

 30. Mä osallistuisin ystäväni kanssa joka on muuttanut Helsinkiin aikuisiällä, ja rakastunut kaupunkiin täysin 🙂 Tämä olisi hänelle yllätys, ja olen sata varma että hän ilahtuisi ihan valtavasti!

 31. Menisin ystäväni kanssa,joka muutti eri kaupunkiin.Olisi ihana viettää liikunnallista aikaa yhdessä!☺

 32. Paras ystäväni lähtee mukaan! Ollaan seikkailtu ympäri maailmaa kahdestaan ja ihan mahtavuutta olisi kisailla myös molempien kotikaupungissa!

 33. Oispa kiva, hyvä joululahjaidis myös, jos ei arpaonni suosi. Ottaisin mukaan mieheni Paavon, sillä ainoo yhteinen harrastuksemme on Salkkarit niin vois kai yhessä tehä muutakin!

 34. Hyvä ystäväni salilta mukaan. Yllytyshullu ja rento ystävä mukaan seikkailuun, joka ei varmaan ottaisi asiaa liian vakavissaan.

 35. Ottaisin mukaan siskoni. Olemme molemmat kilpailuhenkisiä ja tykkäämme seikkailuista 😊

 36. Oi vitsit tää kuulostaa hauskalta! No mukaan lähtis tietty…ööö apua? Joko ihana sporttinen mieheni jossa voitaisiin testata hiukan parisuhdetaitoja 😀 Toinen potenttiaalinen vaihtoehto vois olla veljeni, ollaan kuin paita ja peppu ja yleensä tosi hyviä tälläsissä jutuissa 🙂 Tai messiiin vois päätyy myös bestin ja jonka kanssa näytettäs vähän likkaenergiaa, räkätystä varmasti riittäs ja ois erinlaista kuin voiton nälkäisten miesten kanssa! Saa nähdä 😉

 37. Oooi. Miä haluun ehdottomasti noi liput mulle ja mun hyvälle ystävälle! Olispahan pakko järjestää aikaa niin, että päästäis piiiitkästä aikaa jonnekin ilman miehiä ja lapsia! Naurulihasten kipeytyminen tolla reissulla olis saletti! 😂

 38. Hyvän ystäväni, mutsikaverin, jonka polttarinumeroksi tämänkaltainen skaba hyvin kävisi 😉 Heidän häissään tullaan nimittäin etenemään Amazing Race -tyylillä hääpaikalle.

 39. Mukaan lähtisi kämppis! Hänen kanssaa ongelmat tuntuvat pienemmiltä ja urheilu sujuu kuin leikiten. Tiimi toimii!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta