Emma ”täystuho” Suortti ja muutama täysin epäolennainen asia..

sis. mainoslinkkejä

img_7731

Lähimmät ystäväni tietävät hyvin, että kun minä olen kyseessä voi tapahtua oikeastaan ihan mitä vaan. Tämän todistin viimeistään silloin kun aikanaan ollessani Hesburgerilla töissä onnistuin täysin vahingossa irroittamaan keittiön ulos vievän panssarioven. Siellä minä seison aivan järkyttävän kiireen keskellä ulkona ovi kädessä ja koska olin muutenkin uudessa työpaikassa ihan paniikissa, en uskaltanut huutaa apua vaan koitin itse selvitä tilanteesta. Olisitte nähneet vuoropäälikön ilmeen kun hän huomasi miksi roskienvientireissuni vähän venähti..

Ja jos nyt summaa viimeiset kolme päivää näin niinkun nopeasti niin minä olen..

…. Kaatanut lasin punaviiniä valkoiselle matollemme. Tein tämän saman viimeksi kun oltiin Haminassa isäni matolle ja Timon housuille. Oikeastaan viikko ilman, että minä kaadan jotain on aika hyvä viikko.

… Tiputtanut päällä olevan suoristusraudan vessanpönttöön. Onneksi minulla välähti ja tajusin olla koskematta siihen. Harmi, että suoristusrauta oli ihan uusi ja todella hyvä.

… Tiputtanut puhelimeni maahan niin, että sen näyttö meni aivan pirstaleiksi (toim. huom. toimii edelleen ;)). Ei siinä sinällään mitään, mutta kun minun toinen puhelimeni on juuri näytönkorjausarvion jäljiltä samsungilla ja odottaa, että haen sen ja vien korjaukseen. 

Jos nyt tämä viikko menisi ilman suurempaa säätämistä ja selviäisin sunnuntaihin vaikka esim. hengissä, niin ehkä ensi viikko olisi jo taas hieman parempi!

img_7727

Kollarimekko: Chiara forthi TÄÄLTÄ* , Takki: bubbleroom, samankaltainen TÄÄLTÄ*, kumisaappaat: crocs, huivi: cubus

Tuli näistä minun kuvistani mieleen, että tiedättekö sen pisteen elämässä kun vaatteiden ulkonäkö alkaa muuttua toisarvoiseksi ja mietit ihan oikeasti, että mitä on JÄRKEVÄÄ laittaa päälle kun lähtee ulos? No se hetki on nyt tässä. Minulla on kumisaappaat ja rakastan niitä!

img_7736

 

 

emmakaisa

12 vastausta artikkeliin “Emma ”täystuho” Suortti ja muutama täysin epäolennainen asia..”

 1. mulla on to isama onko sulal viel vaik niin et jso juot kahvii tai jotain niin vaikak olisi lääniä missä kävellä niin onnistut jsut potkaseen siihen kuppiiaan ja se sitä räjähtää joak paikkaan? esim sisko aian sano oet ei mennä siihen valksoelel sohvalle juomaan akhvii tai mutakaan 😀 tulipa mielen tosta sähläyksestä kerran istuin sohvalal ja hörpin kahvii niin taskuta tippui kännykkä ja vaikak ois voinnu pudota mihkä vaan niin siihen pikku kuppiinahn se putos onnistukin viellä täällä samanlaine nnorsu psoliini kaupassa :).

  noh tosta asuta sen verra ntotta se missä on mukavinta mut itte oon ny jumahtanu kattelen mikä mätsää mihkäkin ja hyvinhän toi osui vaik noi saappaat hyökkäs silalin silmilel tossa ekassa kuvassa et ei ihan sopinu jalkoihin ku näytti väljiltä ja niist menee sit lunta sisään ja jalat jäätyy?

  • No juu kuulostaa tutulta 😀

   Ei nuo saappaat kyllä talvikengistä mene, kun jäätyy varpaat! Mutta nyt syksy märillä ilmoilla toimii oikein hyvin, vaikka ne ei kovin kauniit olekkaan 😀

  • joo äällä jo tippui ekat lumihiutaleet niin siitä kuvittelin eiks notia sappaita saa lämpimillä vuorauksilal niin ei tarttis monii kumppareita ostaa?

  • Juu Tampereella ei vielä ole satanut kunnolla! Eikä kyllä tarvitsekkaan 😉 Sais varmaan, mulla on sit talvikengät erikseen..

 2. Moikka!

  On pitänyt jo jokin aikaa jättää kommentti, mutta en saanut aikaiseksi. Oon lukenut sun kirjoituksia aina raskausaikaan asti ja voin niin samaistua vauva-arkeen. Meillä on ensimmäinen (ja todennäköisesti viimeinen) vauva nyt 2kk ikäinen. Kuin lukisi omasta elämästä. Ei saisi yhtään valittaa, ja lapsikin on helpohko, mutta jotenkin arki yllätti, miten omaa aikaa ei ole yhtään ja suihkussakäynnistä on tullut luksusta. Harmi, että asustelet Tampereella (itse Helsingissä), olisi saanut hyvää vaunulenkkiseuraa 🙂

  Tsemppiä!

  • Voi teillä on juuri se vaihe kun itse olisin halunnut heittää hanskat tiskiin 😀 Voin lohduttaa, että nyt se aika on jäänyt jo tosi unholaan ja ainakin meillä alkaa arki rullata tosi kivasti 🙂 Tsemppiä teillekin <3

  • Milloin koit että helpotti eikä tarvinnut hanskoja heittää? 😀

  • No mä voisin sanoa, että varmaan siinä vähän enne kolmen kuukauden rajapyykkiä.. Moni siitä sanoikin, mutta en uskonut! Nelikuisena taitaa vauva nähdä jo saman verran kuin aikuinenkin, niin minusta Emil on viihtynyt sen jälkeen kaikkialla paremmin 🙂 Nyt voin sanoa, että ne alkuhankaluudet on aikalailla unohdettu ja kyllä tuon minin kanssa hyvin pärjää<3 tsemppiä, ei nuo ole vauvoja kauaa 😉

  • Vielä viimeinen kysymys 🙂 Mitä silloin vähän ennen 3kk sitten tapahtui että näkyi valoa tunnelin päässä??? 🙂

  • 3kk ikäisenä vauvan suolisto alkaa olla kypsempi, niin masuvaivat helpotti! Ja aika on oikeasti se avainsana! Vaikka se tosi lohduttomalta susta nyt saattaa tuntua, mutta ei mee kauaa niin huomaat sun vauvan olevan yli puolivuotias ja sä vaan mietit, et äkkiähän nuo hankaluudet selätettiin:) Tsemppiä sinne, selviitte kyllä<3

 3. Hihii. Nyt on pakko kommentoida. Oltiin asiakkaana Hesessä just tuona päivänä ja satuttiin näkemään tää ovikeissi. Ihana asenne sulla 🙂 Välillä sattuu ja tapahtuu! En ollu tajunnukaan et oot sama tyyppi 🙂

  • Eikäää 😀 Siitä on jo kymmenen vuotta kohta, miten voi muistaa… Tai no eipä sellasta ihan joka päivä nää 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta