Luojankiitos tänään on lokakuun viimeinen!

Luulen, että kohdallani on käynyt vain niin, että lokakuu ja tuleva talvi on vetänyt mielin matalaksi. Olen kriiseillyt koko kuukauden itseni, elämäntilanteeni ja kaiken muunkin kanssa – niinkuin nyt olen varmaan aika selväksi monta kertaa tehnytkin. Olen tajunnut hukkuneeni arkeen, jossa on kärsinyt niin minun oma hyvinvointini, kuin meidän parisuhteemmekin. Olen tehnyt kaiken täysin omia periaatteitani vastaan nyt on aika alkaa huolehtia muustakin kuin Emilistä.

Lapsi nyt on tottakai tällä hetkellä elämämme keskiössä, eihän hän pysty tekemään mitään itse. On kuitenkin täysi vale, että minulla ei olisi aikaa pojan nukkumaanmenon jälkeen keskustella mieheni kanssa, tai muuten viettää aikaa ja hoitaa myös meidän avioliittoamme. On täysi vale, että minulla ei muka olisi aikaa itselleni. Minulla on, jos otan sitä, kyllä Timo on Emilin kanssa ihan mielellään.

img_7739

Haluan aloittaa marraskuun täysin uudella asenteella, ehkä pitää sitä uutena alkuna. Olen hukannut nyt yhden kokonaisen kuukauden synkistelyyn, mutta toisaalta en ole pitkään aikaan pohtinut yhtä syvällisesti elämääni, kuin mitä viimeisen kuukauden aikana olen tehnyt. Varmaan se myös kuuluu osaltaan tähän outoon ja uuteen elämäntilanteeseen, että sitä miettii välillä karkaamista Bahamalle yksinään. Kai se kaikki kipuilu on vain kasvua ja välillä on pakko miettiä, omaa elämäänsä ja tulevaisuutta.

Siksi en ole kirjoittanutkaan pariin päivään. Olen aina ollut sitä mieltä, että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin parempi olla hiljaa. No minähän olen ollut 😀

Huomenna uusi kuukausi, uudet kujeet ja oikeasti meillä on paljon kaikkea kivaa tiedossa. Odotan ensimmäistä kertaa moniin vuosiin joulua ja olen jopa ajatellut laittaa kotiamme hieman sen kunniaksi. Odotan jopa hieman lunta ja pakkaspäiviä… KUKA MINÄ OLEN?

Nyt otan kissan kainaloon ja käperryn viltin alle sohvalle, huomenna uudella asenteella arkeen! 

img_7744

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta