CITY SURVIVORS- voittaja

*yhteistyössä City survivors

Noniin, eli Timo toimi taas onnettarena ja tällä kertaa arvonnan voitti kommentoija nimimerkillä Jenni. Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Olisin kyllä halunnut antaa lipun jokaiselle kommentoineelle, sillä harvoin saa lukea yhtä positiivista tekstiä ystävistä, sisaruksista ja puolisoista. Suosittelen, että kerrotte nuo asiat jokaiselle henkilökohtaisesti kun niin nätisti ajattelette<3.

Niin joo ja jos nyt jäi kaivelemaan, niin TÄÄLTÄ pääset ilmoittautumaan kilpailuun mukaan;)

img_7862

emmakaisa

3 vastausta artikkeliin “CITY SURVIVORS- voittaja”

  1. Muistelen, että kirjoitit jossain vaiheessa vatsalihasten erkaantumisesta. Olit itse myös käynyt jollain kurssilla. Olisiko sinulla tietoa onko Tampereen seudulla fysioterapeuttia, jolla olisi nimenomaan kokemusta vatsalihasten erkaantumisesta sekä synnytyksen jälkeisestä palautumisesta?

    • Joo kirjoittelin. Hitsi, mulla oli just viime perjantaina alekoodi tuolle samaiselle kurssille, se nimittäis starttasi taas maanantaina. Kysyn hei Lupauksen Riinalta asiasta, kommentoin sit tähän alle, et mitä hän vastasi 🙂

    • Kiitos! Kiinnostaa tosiaan tietää olisiko Tre-seudulla fyssareita, joilla kokemusta ko. asiasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta