Kukkaro-ystävällisten hiustuotteiden muutama must have!

*yhteistyö Prime hair and beauty design

img_7685

Tiedättekö mikään ei ole niin ärsyttävää mielestäni, kuin se, että nään jossain mainostettavan ihan huippu tuotteita ja sitten kun tutkin, että mistä niitä saa, maksavat ne miljoonan. Minun kosmetiikkavarastoni koostuu ja tulee aina koostumaan todella kohtuullisen hintaisista tuotteista, sillä miksi ostaa kallista, jos halvallakin saa itselle sopivia tuotteita?

Jokainen joka blogiani on seurannut tietää, että kärsin kauheasta hiusten lähdöstä. Hormonaaliselle hiustenlähdölle ei ole mitään taikakeinoa millä sitä lopettaa, ehkä aika on ollut se avainsana ja nyt tuntuu siltä, että pikkuhiljaa alkaa olla pahin ohi. On ihan kamalaa huomata, että hiuksista on lähtenyt noin puolet. Ylläolevassa kuvassa on kampaajani Hanna- Lovisan tekemä ponnarikampaus blog awardseihin. Onneksi minulla oli vanhat pidennykset tallessa, niin saatiin vähän pituutta ja volyymia tukkaan, tuo olisi ollut muuten aika säälittävä tapaus. Tämä minun piiskani muistuttaa nimittäin lähinnä jotain rotan häntää ollessaan kiinni. ONNEKSI hiukset ovat uusiutuva luonnonvara ja jo nyt huomaan, että ohimoille kasvaa uutta karvaa.

Mutta niihin minun lempituotteisiini…

img_7859

Sain varmaankin vuosi sitten jostain messuilta ilmaisnäytteen tuosta Biozellin tyvi- spraysta ja tämän jälkeen olen ollut ihan naimisissa tuon tuotteen kanssa. Tuo spray on pelastanut niin monet juurikasvukriisit, että ette uskokkaan. Miinusta siitä, että kun unohdat, että sinulla on tuotetta päässäsi ja raavit jostain syystä päätäsi on sen jälkeen tuotetta joka paikassa jos et pese käsiäsi. Nyt kun hiukseni ovat harventuneet, olen täytellyt tyhjiä aukkoja mustalla spraylla, niin fiilis ei ole ihan niin kalju.

Uutena tuttavuutena on tuo Batiste volyymi spray, joka ihan tuollaisenaankin saa kivan fiiliksen tukkaan ja sitä on paljon helpompi käsitellä. On mahdollista, että tämä spray sivuuttaa jopa hiuspuuterin, jota olen käyttänyt varmaan viimeiset kymmenen vuotta. Batistea ja Biozellia saa ihan perus hyvin varustelluista kaupoista.

Evon root- canal (tuote saatu blogin kautta) tyvi sprayta taas käytän aina ennen kuin föönaan tukkani- ja vaikka en föönaisikaan. En olisi varmaan koskaan tätä osannut ostaa, mutta koska sain tämän kokeiluun yhteistyökampaamoltani Primeltä, otin sen käyttöön ja olen kyllä tykästynyt tuotteeseen kovasti. Tykkään nimittäin, että hiuksissa on joku kohottava tuote aina ennen hiusten kuivaamista.

Viimeiseksi tämä kardashian kolmikko (saatu blogin kautta).. Noita tuotteita ei ole turhaan hehkuteltu, itsellä ainakin on toiminut tuon kardashianin shampoo, sillä se on tarpeeksi kevyt minun hiuksilleni ja samalla myös hoitava, ei tule sitä kauheaa sähköisyyttä kun laittaa tuota ja hoitoainetta. Öljyä lotraan hiuksiini aina kun vain mahdollista, en kestä yhtään jos hiukseni ovat huonokuntoisen näköiset ja silti ne on sitä välillä.. Tuo kampa minulla onkin ollut jo pitkään käytössä. Haluaisin kokeilla vielä loputkin tuoteperheestä, mutta hukun jo nyt hiustuotteisiin, olen ihan toivoton kosmetiikan hamstraaja nimittäin.

img_7855

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta