Miten meni noin niinkuin omasta mielestä?

Jos tämä viikonloppu olisi vielä jatkunut, olisin varmaan hukannut itsenikin..

Eilinen päivä kului rattoisasti Helsingissä, olimme ystäväni Mirvan kanssa indiedayssin tapahtumassa ja tämän jälkeen kävimme syömässä. Illalla pidettiin Timon kanssa x- factor kisakatsomo kotona ja sain nukkuakkin molempina öinä, sillä Timo hoiti Emilin heräilyt. Eilinen olisi ollut ihan 5/5, ellei jossain vaiheessa matkan varrelle olisi hävinnyt minun vast ikään Emilille ostamani Metsolan pipo… Niin, se on jonnekin vain ilmeisestikkin tippunut..

Tämä päivä kului rattoisasti. Teimme ystäviemme Elisan ja Petterin kanssa pitkästä aikaa tortilloja ja hengailimme täällä meillä. Emil on ollut ihan super hyvän tuulinen ja hieman jo alkoi jännittämään huomiset kuvaukset. Lähdettiin vielä illalla käymään toisen ystäväperheen luona iltateellä, kun rupesin etsimään lompakkoani hakeakseni Emilille tullutta haalaria K- marketista. Lompakkoani ei tahtonut löytyä mistään. Ajattelin, että kyllä se jostain löytyy, ehkä se on jäänyt Elisan ja Petterin autoon kun kävimme kaupassa.. En nimittäin maksamisen jälkeen muista yhtään, että mitä sitten olen lompakollani tehnyt. Olo on sellainen, että olen sen varmaan heittänyt olkani yli sillai ”I don’t need this anymore”. Tuon lapsen kanssa kun on sellainen hässäkkä päällä koko ajan, niin kaikki on aivan mahdollista..

Timo ottaa varmaan enemmän päähän kuin minua, että sen rahapussini olen kadottanut. Tilini on kuitenkin pysynyt varoissaan koko illan (siis siirsin sieltä nyt kyllä rahat pois). Joten uskon vakaasti, että lompakkoni jostain pomppaa esille, tai joku sen kiikuttaa jonnekin, mistä sitten se löytyy.. Eikö ne poliisilta ainakin soita? Vai pitääkö sinne soittaa? Jotenkin olen niin turtunut siihen, että minä aina jotain sählään, että ei tämä enää edes tunnu missään…

Se ehkä vähän ottaa päähän, että aamulla pitäisi lähteä Helsinkiin ilman rahapussia…No eipä sinne sillä lompakolla matkusteta onneksi. Voi kunpa se nyt jostain vielä putkahtaisi esiin – suuresti epäilen.

Sanokaa nyt, että joku teistäkin on jotain hukannut tai sähläillyt viikonloppuna? 😀

img_7313

 

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Miten meni noin niinkuin omasta mielestä?”

  1. no siis aina jotain hukkuu tai hetkeks katoaa se o nse houdini ilmiö ahrm ietä mä en sa niit juttui kun oo ntaikonu heti takas.
    mut tänään oli esi mavaimet hetken hukassa ja millon mikäkin passi oli ja on tänävuonan vissiin jo parit pankkikortit joutunu hakees nyt joutuu käydä hakeen uudet netti tunnukset pankista ja ainiin sukat siis taas on akikki aprit hävinny johkin sukak mörköön uskon ku katoin kaikialta niin ei vaan löydy mistäään 😀

    • Mä kuulin jonkun teorian, että kadonneet sukat muuttuu ylimääräisiksi pakastepurkkien kansiksi 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta