Mitä lahjaksi isälle?

Rakastan lahjojen antamista, suunnittelua ja yllätyksiä. Jos minulla olisi mahdollisuus antaa lahjaksi ihan mitä vaan, lähtisi homma varmasti aikalailla laukalle – ainakin niinkuin joka kerta. On ihan ehkä tervettä koittaa miettiä sellaisia hieman edullisempia (lue: melkein ilmaisia) vaihtoehtoja isänpäivän pakettiin ja siksi tässä muutama idea myös teille isänpäivän varalle…

img_7902

  • Pitkän linjan aamupala pitkien aamu- unien jälkeen. Tiedän, että tämä olisi ainakin meillä kotona hitti. Timo on siunattu maailman parhaimmilla aamu- uni lahjoilla, eli meillä varmaankin pitäisi puhua siis isänpäivä brunssista aamupalan sijasta.
  • Lahjakortti miehellesi mieluisaan juttuun, kuten vaikka romanttisen pihvi- illalliseen sinun valmistamanasi(tai mistä ikinä hän pitääkään) tai  jos kyse on isästäsi, niin lahjakortti jossa lupaat mennä tekemään talvella lumityöt ainakin kolmeen otteeseen. Vinkkinä myös, että miehetkin tykkää jalkahoidoista 😉
  • Isän/vaarin selviytymispakkaus, eli sellainen mikä sisältää jotain lahjansaajan mielijuttuja, esim. meillä se voisi sisältää vaarin(isäni) kohdalla villasukat, pienen konjakkipullon ja lahjakortin hierontaan.
  • Jos lahjaan voi laittaa hieman rahaa, niin suosittelen miettimään sellaista lahjaa, mikä tuo iloa pitkäksi aikaa. Meillä tiedän tasan tarkkaa minkä lahjan Timo saa, mutta en sitä voi tähän nyt tietenkään paljastaa 😉 Isälleni varmasti ostaisin pt- paketin kuntosalilta jos vain lompakko antaisi periksi, sillä tuo vaari alkaa rapistua pian jos ei ala liikkua 😀

Itse koen, että parhaita lahjoja on sellaiset, jotka eivät välttämättä ole kalliita, mutta ovat saajansa näköisiä. Se, että lahjan antaja on vaikka joskus kuullut saajan pitävän jostain ja toteuttaa sen yllätyksenä, on minusta kaikista parasta – tai ainakin itse arvostan tosi paljon jos joku on pistänyt minun toiveeni korvan taakse.

Millaisia lahjoja te tykkäätte antaa?

img_7896

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta