Näin voit saada bonuksia jouluostoksistasi..

*yhteistyö Bonusway.fi

img_7939

Joku saattaakin muistaa tämän palvelun nimellä Ostohyvitys.fi , sillä olen tästä ennenkin kirjoitellut! Olin taas jotenkin unohtanut koko palvelun vauva- hankintojen jälkeen, jolloin kilistelin bonuksia tililleni useamman kympin edestä. Tämä palvelu pitää taas ottaa käyttöön, silla kun kuitenkin tulen jotain hankintoja paristakin bonuswayn alla olevasta kaupasta tekemään, niin miksi en samalla saisi siitä itselleni hieman takaisin?

Nyt kun joulu-ostokset alkavat taas olla ajankohtaisia ja ainakin itselläni tuo vauva (ja vauvan kaverit) tulee hukkumaan lahjoihin, joten olisi ihan kiva jos tässä kohtaa voisi hieman hyötyä siitä mistä ostoksensa tekee. Viime keväänä tilasin rattaat, lämpöpussin, hoitolaukun ja sitterin Lekmer.fi:stä ja hyödynsin tätä Bonusway- palvelua, joten sain kaikseta hieman takaisin päin. Ja siis minähän olen muutenkin oikein tarjoushaukka, joten sain kaiken ihan super- edullisesti muutenkin. Jos vauva- hankinnat eivät ole ajankohtaisia, niin Bonusway tekee yhteistyötä yli 850 verkkokaupan kanssa kuten Zalando, Nelly, Hotels.com, Boozt ja Booking.com.

Mutta siis halusin nyt tulla teille vinkkaamaan tästä pavelusta, sillä jos sinulla ei ole vielä tunnusta, niin suosittelen tekemään seuraavat ostokset Bonuswayn kautta, sillä uusi kirjautuja saa heti 10€ bonusta tililleen! Bonuswayn sivuille pääset TÄSTÄ.

img_7938

Me vietetään mukavaa viikonloppua kavereiden kanssa ja päästän tuon Timon huomenna viettämään poikien- iltaa ystäviensä kanssa. Ihanaa viikonloppua nöpöt <3

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta