Perjantain pikapäivitys – kiire yllätti kirjoittajan!

Tämä taitaa olla nyt jo laiskuuden huippu, mutta isäni on Timolla hieronnassa täällä Elixialla ja vein Emilin hetkeksi lapsiparkkiin leikkimään, niin ehdin hoitaa päivän työt. Samalla E saa hieman harjoitella tuota lapsiparkkia, jos vaikka pääsisin ensiviikolla itse treenaamaan!

Ensimmäiseksi kiitos toissapäiväiseen postaukseen tulleista kommenteista, oli kiva saada vinkkejä ja vertaistukea. Lähdin nyt ihan uudella asenteella tähän ruoka hommaan, kai tuo siitä vielä iloksi muuttuu. Emil onneksi tänään on näyttänyt vähän vihreää valoa taas lusikalle ja sormiruokailu  kiinnostaa. Yksi syy syömättömyyteen taitaa olla orastava flunssa, joten en olisi kuitenkaan niin huolissani.

Saatiin Emilin mummo ja vaari Haminasta pariksi yöksi kylään. Ihanaa saada hieman apua, sillä meillä on koko viikon yöt olleet aikamoista jumppaamista ja hulinaa. Osittain varmaan johtuu tuosta flunssasta. Päivät poika on tosi ok, mutta illalla kun hän käy makuulleen, alkaa nenä mennä heti tukkeeseen ja siksi hän nukkuu tosi levottomasti. Viime yönä sain taputella raukkaa tunnin välein ennen kuin luovutin kolmelta ja otin hänet viereen.

Tämä viikko on mennyt kuin pikakelauksella muutenkin ja viimeksi eilen minusta tuntui siltä, että päivässä ei vain kertakaikkiaan riitä tunnit kaikelle tekemiselle. Onneksi meillä on nyt melkein kuukauden verran Tampere- viikonloppuja tiedossa, sillä tuntuu, että jatkuvasta reissaamisesta on jotenkin vieläkin ihan ylikierroksilla. Koitan nyt ottaa mahdollisimman rennosti ja selvitä hereillä tästä päivästä.. En muista, että milloin olisi viimeksi väsyttänyt näin paljon, ehkä minullakin on välillä paikallaan tällainen äidin ”reality check”.

Millaisia viikonloppu suunnitelmia teillä on? Onko pikkujouluja tiedossa? 

img_7992 img_7995

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “Perjantain pikapäivitys – kiire yllätti kirjoittajan!”

 1. Ootko tietoinen seuraavasta vinkistä: nostakaa pinnasängyn pääosaa ylöspäin. Esim. latomalla kirjoja sängyn jalkojen alle. Ei mene nenä niin herkästi tukkoon. Monnan blogista bongasin myös sellaisen vinkin, että apteekista saa sumutteena keittosuolaliuosta. Itse olen käyttänyt vain tippoja, sumute kuulostaa fiksummalta.

  Kaikilla omilla lapsilla (3 kpl) korvatulehdus on ollut sillä tavalla oireeton, että he eivät ole kipua huutaneet. Yhdellä sen huomasi aina sameista silmistä, yhdellä yskästä, yhdellä pitkittyneestä nuhasta ja siitä, että kaikilla yöt olivat sekavia.

  Toivottavasti yöhulinat olisi pian ohi!

  • Joo toi sumute onkin tuttu meille ja tosi toimiva, vaikka aikamoisella huudolla sitä saa laittaa 😀 Mä toivon niin, että korvatulehduksilta vältytään! Viimeyö meni onneksi tosi hyvin 🙂

 2. Tsemppiä sinne! On niin perkeleen uuvuttavaa kun ei saa nukkua :/ Ja kun sitä haluis että pienellä ois kaikki hyvin ja kun ei tiedä, mikä auttais, niin stressaa sekin. Yks mikä meillä autto flunssaseen vauvaan, oli tuo vicks vaborub apteekista. Sitähän ei noin pienelle saa laittaa suoraan iholle, mutta hieman voi yöpaitaan hieroa ja tehdä makuuhuoneeseen sitä valmistetta kulhoon kuumaan veteen ennen nukkumaanmenoa. Tavallaan sitten leviää siitä huoneilmaan. En tiedä oliko placeboa vai ei, mutta tuntui hieman vauvan hengittämistä helpottavan. Varmaan nose friidat ja suolatipat nenään jo koitettu? Jos pidät pari yötä vieressä, niin kyllä hän vielä tottuu taas omaan sänkyyn. Oon kans alusta asti halunnut lapsen opettaa nukkumaan omassa sängyssä, mut toisinaan oli hyvä ”luovuttaa” ja ottaa viereen – helpommalla pääsi kaikki.

  Jos sormiruokailu kovasti jännittää: https://www.ipanainen.fi/tuote/fresh-feeder-2/
  Tuo voi olla hyvä ja turvallinen apuväline alkuun! 🙂

  Viikonloppuja! 🙂 Meillä miehen kanssa piiitkästä aikaa vähän kaksin treffi aikaa luvassa. Jee <3

  • Meillä on jo parista flunssasta vicksillä selvitty 😀 Mä laitan sitä kankaaseen ja kiinni pinnasänkyyn, kyllä kulkee happi 😉 Ja joo nosefrida ja se physiomer- suihke on kovassa käytössä!
   Joo toi sormiruokailu ei oo itseasiassa jännittämisestä vaan siis paneutumsesta kiinni.. Mutta kai se on vaan alettava kokkailemaan 🙂

   Ihanaa iltaa teille, nauttikaa treffeistä<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta