Joululahjavinkkejä ja pari alekoodia!

img_8013

*sis. mainoslinkkejä

Kun nyt pääsin tässä kuussa vauhtiin näiden lahjojen kanssa, niin tässä hieman ideoita joululahjojen suhteen. Paljon näkee listoja lahja- ideoista miehelle/isälle/äidille, niin ajattelin koota viisi vinkkiä mitä minulle voisi ostaa. Jos nämä kolahtaa, niin voit linkata postauksen kumppanille/vanhemmille, niin helpottuu heidän lahja hankintansa 😉

Mutta niihin lahjoihin..

  1. Uudet UGG:it, olen varmaan kaksi vuotta tallannut noilla minun lyhytvartisilla UGG:eillani kiroillen kun nilkat ovat jatkuvasti jäässä ja märät. Ja voi luoja niitä kiviä aina kengissä! Nyt toivoisin joulupukilta, että voisin saada pitkävartiset saappaat, jotta tänä talvena (mikäli ikinä pakastaa ei tarvisi palella..  Täydelliset UGG:it löytyy täältä*
  2. Iso weekend- kassi viikonloppu reissuille. Ollaan niin paljon reissussa, että tarvisin ehdottomasti isomman viikonloppulaukun käyttööni.. Täydellinen laukku voisi olla esimerkiksi tällainen*.
  3. Lämmin fleecehaalari viileisiin iltoihin. Minulla oli piece of Norwayn haalari, mutta se lähti mökkikäyttöön. Rakas kissani on pitänyt huolen siitä, että siinä on noin sata reikää 😀 Vaikka haalarista ollaan montaa mieltä, olen itse todella kiintynyt haalariini ja haluaisin tänne kotiin uuden tilalle, missä voin vaan hengailla kaikki illat (ja aamut ja päivät…). Täydellinen haalari esim. täällä*.
  4. Lakanat ovat aina mieluisa lahja. Tykkään siitä, että kaikki lakanan osat sopivat toisiinsa siksi tykkään käytää meillä kuusiosaisia lakanoita. Esimerkiksi tällaiset* pukinkontissa olisivat mieluinen yllätys.
  5. Ja koska paras lahja ei ole materiaa, niin jos saisimme lupauksen hotelli viikonlopusta Timon kanssa, olisi se paras lahja mitä ihan oikeasti voisin saada. Ruotsin risteily kahdestaan tai vaikka viikonloppuloma Tallinnassa. Naurettiin nimittäin eilen, että ollaan käyty viimeksi kahdestaan syömässä kahdeksan kuukautta sitten, niin ne ajat vaan muuttuu ja aika kuluu! Yhteinen aika tulisi vaan pitkästä aikaa tosi tarpeeseen, vaikka ihanaa se olisi Emilinkin kassa päästä taas reissuun<3

Laitan tähän vielä pari ale- koodia Ellokselle, kun niitä paljon kysellään :)!

Koodilla 345446 saa Ellokselta kodin valikoimasta – 20% alennusta. Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia kodintekstiilejä, sisävalaisimia, sisustustuotteita, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 22.11.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran.

Koodilla 345405 30% alennusta kalleimmasta tuotteesta! Alennus on voimassa 30.12.2016 asti ja sen voi käyttää vain kerran. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin ja tilaajaetuihin, ale- ja kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Guest Designer -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin!

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta