Treenattiin kahdestaan heinäkuussa ja heti perään marraskuussa!

img_8129

Voin kertoa, että kun käyt treenaamassa kerran kolmessa kuukaudessa on vähintäänkin ihan järkyttävää, miten huonossa kunnossa sitä on.  Pääsimme tänään Timon kanssa pitkästä aikaa yhdessä salille. Siskoni tuli meille kylään ja leikki Emilin kanssa sen aikaa kun kävimme tekemässä nopean treenin Kalevan Elixialla. Mietittiin ajomatkalla Timon kanssa, että niin hassua kun joskus treenattiin yhdessä monta kertaa viikossa ja nyt tämä yksi kerta puolessa vuodessa tuntuu niin erityiseltä. Treenaaminen yhdessä ei todellakaan ole mikään itsestään selvyys ja siksi näistä yhteisistä hetkistä nauttiikin ihan eri tavalla kuin ennen.

Vaikka ei ole yksi eikä kaksi kertaa kun olemme saaneet salilla jonkun väittelyn aikaiseksi, silti minusta on todella kiva päästä liikkumaan yhdessä Timon kanssa. Minun on niin vaikeaa hyväksyä häneltä neuvoja, kun luonnollisesti haluisin olla itse aina oikeassa.

Päätettiin nyt Timon kanssa, että pyritään treenaamaan edes kerran viikossa yhdessä. Emil pärjäsi perjantaina hienosti 45 minuuttia lapsiparkissa, joten uskon, että hän pärjää siellä jatkossakin, kun nyt ei mitään kolmen tunnin maraton- treenejä aleta tekemään. Voihan se olla, että pian tulee aika kun Emilillä alkaa ero- ahdistus, mutta toistaiseksi hän ei ole näyttänyt merkkejä sellaisesta. Saa nähdä kuinka tämän meidän päätöksen kanssa käy! Viimeistään ainakin meidän joululomallamme pääsemme harrastamaan hieman kahdestaan kun vietämme taas pari viikkoa vanhempien nurkissa 😉

Toivon niin kovasti, että Emil saisi nukuttua ensi yönä, hänellä on nimittäin suhteellisen kova yskä.. Toivon, että pikkumies ei peri äitinsä taipumusta ihan järkyttävään yskään. Lapsena kärsin siitä erityisen kovasti ja muistan miten valvoin yöt läpeensä yskien keuhkojani pihalle.. Taisin olla ylä- asteella, kun ehdotin itse meneväni autoon nukkumaan yskäni kanssa, minua nimittäin ahdisti yskiä kun koko muukin perhe valvoi silloin kanssani. Autossa sain yskiä ihan rauhassa ilman, että kukaan muu kärsi siitä… Onneksi iän myötä oireet on helpottaneet, mutta siis toivon syvästi, että Emil selviää helpommalla! Olen nyt ainakin kaikki kotikonstit ottanut käyttöön, että hänellä olisi helpompi olla, toivotaan hänelle rauhallista yötä.

img_8122

 

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Treenattiin kahdestaan heinäkuussa ja heti perään marraskuussa!”

  1. Hei Emma,

    Ei paljon ole raskauskiloista merkkejä kun näytät olevan hyvässä kunnossa vaikka et olekkaan enään salilla aktiivisesti kerinnyt käymään. Kiva kuulla että olet saamassa aikaa rakkaalle harrastukselle vähintään kerran viikossa. Ja kyllä Emil myös siitä yskästä paranaa, täällä ainakin tsempataan ja pidetään peukkuja pystyssä. 🙂

    • Juu onneksi Emilin yskä tuntuu olevan jo voiton puolella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta