Tarviiko kauneudenhoitoon aina ne kalleimmat tuotteet?

Olen viimeisen vuoden aikana panostanut paljon kauneudenhoitoon ja etenkin kotihoitouotteisiin. Minun kohdallani puhun panostamisesta silloin kun käytän kosteusvoiteena muuta kuin euroshopperin kasvovoidetta…

Vaikka tykkään laittautua, meikata ja panostaa meikkiin, en silti halua käyttää omaisuutta kosmetiikka tuotteisiin. Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin olen saanut aivan hyvin meikin naamaani ennen kaikkia niitä suteja, joita nyt omistan. On kai jotenkin nyt muodissa omistaa sata sutia, sillä ei minusta ennen tarvinut juuri mitään, että sen päivittäisen meikin sai tehtyä! Nyt huomaan haaveilevani ties minkälaisista tupsukoista, ihan kuin meikki ei ilman niitä naamassa pysyisi.

Toki laadukkaat tarvikkeet saavat meikistä paremman pigmentin irti, jolloin tuote ei kulu niin nopeasti ja monesti myös hyvin huollettuna esimerkiksi hyvät sudit kestävät pitkään. Silti olen hankkinut hyvin edullisia meikkipussin täytteitä ja saanut niillä todella hyvää tulosta aikaiseksi. Viimeisimpiä löytöjäni on nyt jo paljon hehkutettu essence, jota saa tokmannilta ihan pilkkahintaan. Suteja tällä merkillä on huonosti, mutta olen mm. kynsilakkoja hamstrannut kyseisen merkin alta useita, sillä värit on ihania.

Tykkään tosi paljon eco tools:sin sudeista, paljon enemmän kuin esimerkiksi erään paljon kalliimman merkin sudista, jonka omistan. Mutta tämä on vähän maku-asia, että kuka tykkää mistäkin! Vaikka olen suht huoleton kuluttaja, niin olen silti todella pihi kosmetiikan suhteen. Yritän aina löytää sen halvemman hyvän vaihtoehdon ja vaikka himoitsen mac:in tuotteita, en millään raaskisi laittaa niihin rahaa, kun pärjään näillä edullisemmillakin todella hyvin.

img_8143

Ainoa asia mihin haluan panostaa on hiusten hoito. Olen löytänyt ne muutamat suosikit ja olen valmis niistä maksamaan, sillä hento hiukseni on ihan mahdoton jos aineet ovat liian hoitavia/ liian kevyitä. Täydellisen talvi- kombon löydettyäni en vaihda ihan sitä ihan hetkeen.

Mietin vaan, että tällä hetkellä on helppo hämmentyä tarjolla olevasta kosmetiikka tarjonnasta. Meikki- tutoriaaleja on joka lähtöön ja monella tubettajalla on käytössään ne uusimmat tuotteet, jotka usein ovat myös hyvän hintaisia. Varmasti olisin itsekin innoissani jos saisin käyttööni esimerkiksi useaan otteeseen loppuunmyydyn Anastasian contour- kit:in, mutta en ikinä maksaisi siitä lähemmäs sataa euroa, sillä meikit ovat kuitenkin lopulta niin kuluvaa tavaraa ja edullinen kosmetiikka toimii omassa käytössä oikein hyvin.  Kyllä sitä itsekin innostun vähän väliä ties mistä, mutta kun tajuan minkä hintaisesta harrastuksesta on kyse, niin kummasti alkaa ne tokmannin halpis-meikit kelvata harjoitteluun :D. Ne päivittäiset luotto tuotteet ovat sitten asia erikseen, mutta niissäkään en ole yhdestäkään tuotteesta maksanut yli kahtakymmentä euroa ja hyvin pärjään (okei ehkä en myöskään tiedä paremmasta ja hyvä niin!;))!

Kiinnostaisi tietää, että kuinka paljon teillä menee kosmetiikkaan rahaa ja oletteko te kokeneet hyväksi ostaa kalliimpia vai edullisempia tuotteita?

img_8144

 

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “Tarviiko kauneudenhoitoon aina ne kalleimmat tuotteet?”

  1. Musta taas tuntuu, että ne meikit kestää ja kestää… Puuteri on ainoa mikä näyttää edes kuluvan. Pussissani on varmaan kamala määrä vanhoja tuotteita mitkä pitäisi heittää pois. Toisaalta en raaski enää ostella esim. uusia meikkivoiteita vain kokeilumielessä, jos minulta löytyy joku. Meikkaan kyllä päivittäin töihin. Poskipunani olen ostanut joskus vuonna kivi, luomivärit varmaan neljä vuotta sitten… 😀 En ehkä ole meikkien suhteen niin kokeilunhaluinen, että tuhlaisin niihin paljoa rahaa.

    • No joo mullakin kyllä tuo poskipuna säilyy, mutta kyllä melkein kaikki muu kuluu, kun mulla on ne tietyt mitä käytän sitten oikein urakalla 😀 Ja siis no paljon on meikkaajastakin kiinni, itsehän käytän aika paljon meikkiä kun käytän 😀

  2. En osaa yhtään arvioida, kuinka paljon rahaa mulla menee kosmetiikkaan, mutta ei mitenkään kovin paljoa. Suosin suht edullisia kosmetiikkatuotteita, pääasiassa tuttuja markettituotteita. Tapaan myös usein ostaa varastoon esimerkiksi ripsivärejä hyvän tarjouksen osuessa kohdalle.

    • Toi on kyllä aina vaan kotiin päin, kun hamstrailee omaa merkkiä just esimerkiksi jostain hulluilta päiviltä 🙂

  3. Aikaisemmin ostin vaa mitä halvalla lähti,mutta nykyisin meikkipussista löytyy MAC:sta essenceen,luonnonkosmetiikasta synteettiseen. Kiva kokeilla erilaisia ja vois ehkä opetella käyttämään vaikk jotkut huulipunat loppuun ennenku ostaa uuden mut kiva kokeilla monenlaista 🙂

    • Hahaa noi huulipunat on paha, mä oon oikeen super niitä hamstraamaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta