Se hetki kun…

img_8086

.. Menet kassalle tajuten ettet ole punninnut kasvista jossa luulit olevan viivakoodi. Yrität selitellä asiaa ja kassatäti kuittaa, että ”no aika lailla kaikki pitää punnita” ja katsoo sinua todella tympääntyneenä.

… Menet kassalle seuraavana päivänä ja tämä sama asia toistuu toisen ihmisen kanssa. Eilinen kassatäti sattuu olemaan seuraavalla kassalla ja katsoo sinua ilmeellä ”IDIOOTTI”.

… Saat kirpputorilta viestin, että haluaisitkohan vaihtaa pöytää kun tämä nykyinen näyttäisi olevan teidän tavaroille liian pieni..MMMM, no joo huomasiko joku sen kaaoksen?

… Kun kolmannen kerran unohdat lapsesi olevan maailman nopein ja saat julkisella paikalla kahvit päällesi (ja naapurin päälle).

…Kun hoitolaukkusi painaa niin paljon, että nostaessasi lapsesi pois rattaista keskellä toria ja samalla hetkellä rattaat kaatuvat.

Jos en omistaisi maailman parasta itseironiaa ja kykyä nauraa itselleni, en selviäsi tästä elämästä hengissä.

Ihan off topic, MIKSI ihmiset eivät ymmärrä, että ratissa ei voi kirjoitella tekstiviestejä/snäpätä/mitään muutakaan? Eilen taas ajaessani kotiin illalla, mietin kuinka taitaa olla edessä ajavan auton kuski päissään. Auto kävi todella lähellä ojaa monta kertaa ja oikeasti meno oli suht huolestuttavaa. Kun ohitin auton, näin siellä kuskin naaman edessä kirkkaan valon. Hänellä oli puhelin vähän edessä niin ei varmaan näkynyt tietä.

Muistakaahan, että vaikka oma henki ei olisi arvokas, niin joku muu saattaa arvostaa omaansa!

img_8082 img_8100 img_8095

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta