Näyttävät pikkujoulukynnet edullisesti!

Tykkään siitä, että käteni ovat huolitellun näköiset. Näin talvella käsieni iho tuppaa kuivumaan todella kovasti ja on suuren työn takana pitää ne kosteutetun näköisenä.. Useimmiten epäonnistun siinä hommassa. Kun syksy tulee alkaa kynnet liuskottua ja on hepompi olla ilman kynsilakkaa kuin korjailla jatkuvasti epäsiistiä lohkeillutta väriä.

Olen ollut jo tovin lähes epätoivoinen hyvän ja kestävän lakan etsinnässä. Tuntuu, että kaikki kynsilakat lähtevät viimeistää kärjistä karkuun. Eilen käydessäni Tokmannilla päätin vielä kerran antaa tälle essence – geelilakalle mahdollisuuden ja ostin lakan lisäksi pohja, sekä päällyslakan. Tietenkin unohdin tätä pohjalakkaa laittaa, mutta päällys- lakan sentään muistin  😀

Nyt lakka on ollut kynsissä pian vuorokauden ja ainakaan vielä se ei ole mistään kohtaa lähtenyt halkeilemaan.. Itseäni ainakin ärsyttää kaikista eniten ne lakat jotka karkailee tuolta kynsien kärjistä! Hintaa tälle pohja, lakka ja päällinen – kombolle tulee juuri ja juuri 10€ joten vaikka tämä nyt olisi ihan surkea setti, niin ei tästä paljon köyhtynyt! Ainakin sävy on täydellinen alkavaan pikkujoulukauteen<3!

img_8254 img_8257

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta