Nappaa talteen nämä postaukset joulukuulta 2015! – vinkkejä etenkin raskaana oleville!

Joulukuu… Vuoden viimeinen kuukausi!

Tämä taitaa olla jo toinen vuosi kun en huokaise vuoden vaihteessa, kuinka ihanaa on kun vuosi vaihtuu ja taas saa aloittaa puhtaalta pöydältä. Vuoteni on ollu todella erilainen kuin yksikään edeltävistä ja jää myös elämässäni ainutlaatuiseksi vuoden 2015 tavoin. Viime jouluna mietin, että toivottavasti tahti vähän nyt rauhoittuu vuoden 2016 jälkeen, mutta jos nyt kaikki elämässämme menee niinkuin on suunniteltu niin vuosi 2017 tuo meidän elämäämme vielä yhden muutoksen (ja ei se ei ole uusi vauva).

Viime joulukuu oli minulle ehkä heti heinäkuun jälkeen jännittävin kuukausi koko vuonna. Sain tietää Emilin sukupuolen ja lähdimme Karibialle siskoni häihin… On monta postausta näin jälkikäteen mietittynä, mitä haluaisin jakaa joulukuulta.. Joten päätin kerätä teille sieltä viisi postausta teille, jos ette ole niitä vielä lukeneet!

  1. VIISI SYYTÄ ALOITTAA LIIKKUMINEN JOULUKUUSSA – postauksesta saa hyviä syitä lähteä liikkeelle, jospa minäkin tämän flunssan jälkeen?
  2. PITKÄSTÄ AIKAA LIIKUNNAN ILOA, NÄILLÄ VINKEILLÄ MINÄ PÄÄSIN ALKUUN – postauksessa etenkin raskaana oleville hyviä vinkkejä!
  3. VATSA-YSTÄVÄLLINEN YLÄKROPPATREENI – tässä helppo ja turvallinen yläkropan treeni, jota tein paljon kun odotin.
  4. VINKKEJÄ LENTOMATKALLE RASKAANA OLLESSA  – kooste hyvistä vinkeistä pitkälle lennolle.
  5. ”TAITAA OLLA MINUN MURHEENI AIKA PIENIÄ” – postauksessa vähän ajateltavaa tähän päivään..

emmajaemil

Myö toivotetaan Emilin kanssa nyt ihanaa alkavaa joulukuuta ja paljon joulumieltä kaikille! Tässä kuussa aion tykittää kasan kauneusjuttuja ja vähän ajatuksia omasta habituksesta. Ajattelin myös, että pitäisin teille ruokapäiväkirjaa ja vähän myös kirjaa omista liikkumisista (siis mistä :D?). Täytyy minun varmaan joku pikkujoulukoostekkin tehdä… Saa myös toivoa! Onko jotain juttuja mitä haluaisitte kuulla liittyen meidän elämään?

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta