Ajatuksena aina hauskempaa.

Vietettiin perjantaina ystävieni kanssa pikkujouluja. Olin odottanut tätä iltaa kuin kuuta nousevaa ja oli niin ihana ajatus päästä vähän tuulettumaan ja saada välillä vähän jotain muutakin mietittävää kuin vauvan vatsantoiminta ja päivärytmi.

Ilta oli hauska, mutta huomasin, että vielä hauskempi oli ajatus. Ajatus ei sisällä sitä osaa kun aamulla tuo tättähäärä (en tarkoita Timoa) läähättää korvaa vasten, tai valvoo aivan extemporee, kuin kostaakseen, seuraavana yönä kun univelkoja pitäisi paikata. Ajatus kimalteesta ja kuohuvasta tuntuu aika kaukaiselta siinä vaiheessa kun vaihdat pienessä darrassa kakkavaippaa tai kuuntelet päänsäryssä vauvan riemukasta kiljuntaa. Niinkuin tuossa viime viikolla kipeänä mietin, kuinka turhaa on mitata kuumetta, kun ei sitä sairaslomaa tästä vanhemmuudesta saa vaikka kuumetta olisi tuhat. Samalla tavalla sitä tajuaa, että eipä sitä noin vain vaihdeta vapaalle kuin ennen vauvan tuloa vaikka ajatus olisi kuinka virkistävä omasta mielestä.

Noh, onneksi osasin kerrankin olla järkevä ja join baarissa lähinnä vettä. Kotiinkin lähdettiin erittäin ajoissa ja huolimatta melkein tunnin taksimatkasta, olin peiton alla paljon aikaisemmin kuin mitä olisin itsekkään uskonut.  

On niin ihanaa odotella pientä juhlaa arjen keskelle ja saada sitä omaakin aikaa, niiden voimalla sitä aina jaksaa paremmin. Ulkona käyminen tulee aina olemaan minusta mukavaa, mutta nykyään laatu korvaa määrän. Huomaan nauttivani oikeastaan vielä enemmän kunnolla nukutuista öistä ja esimerkiksi parista salitreenistä viikon aikana itsekseen. Vauva- arjessa kun ne voimavarat ja jaksaminen kun ei ainakaan valvomalla parane :D!

Oli hauskaa käydä ihmisten ilmoilla, mutta on vielä hauskempaa, että tänään on aivan eri energiataso ja läsnäolo tähän koti- arkeen kuin eilen. Ulkona on ihan mieletön ilma ja koko päivä edessä! Milläs energiatasoilla siellä lähdetään tähän päivään?

collageperjantai2

emmakaisa

6 vastausta artikkeliin “Ajatuksena aina hauskempaa.”

  1. Olipas osuva teksti tähän sunnuntaiaamuun, kun pienessä darrassa tätä lueskelee 😀 samaistun täysin! Ehkä tosiaan se odotus on parempaa kun itse ilta. Ei sillä, kivaa oli, mut ehkä siltä toisaalta odotti vielä enemmän. Monesti sen myös huomaa että alkuilta on kivoin, baarissa tunnelma latistuu ja tekee mieli kotiin 😀 sillon aijemminhan se oli just toisinpäin. Tai ainakin pitäisi mennä enemmän istuskelupaikkaan, missä kuulee puhuakkin kuin kunnon yökerhoon… vaikkei mikään paha krapula olekkaan niin odotan jo huomista päivää, kun on normaali olo. 😀 huoh, olen puhunut! 😀 ihanaa sunnuntaita sinne! 🙂

    • Toivottavasti olo on jo kohentunut 😉 Energistä viikonalkua sinne<3

  2. Itsekin olin pikkujouluissa ja lähdin kotiin ennen 11 kun muut lähtivät baariin. Kaveri sanoi että joskus olisi kiva jos tulisin baariin heidän kanssaan ja totesin että pitää mennä johonkin laivalle tai reissuun jossa en pääse kotiin pakoon. 😀 Sitä on niin mukavuudenhaluinen nykyään ja menee mielellään ajoissa nukkumaan kun tietää että pieni ihminen vaatii huomiota seuraavanakin päivänä. ;D

    • Joo mä oon varannut seuraavaa reissua ajatellen jo hotellin, voi rauhassa nukkua aamulla ja sit olla pirteenä kotona, kun muuten joutuisi lähtemään varmaan kympiltä kotiin 😀

  3. Heh, suoraan samat ajatukset täälläkin vajaa 6kk vanhan vauvan kanssa 😊 Niin kiva kun ajatus tyttöjen illasta onkin, niin krapulassa vaippoja vaihtaessa ja vauvaa syöttäessä lähinnä kiroaa itsensä alimpaan helvettiin että mitä ajattelikaan siinä vaiheessa kun tilasi vielä yhden siiderin 😂😂 Äitiydestä ei todellakaan pidetä vapaapäiviä tai saikkupäiviä, kyllä se on tässä jo tullut opittua. Kaikkea sitä kuvitteli ennen vauvan syntymää, että iskä saa sitten hoitaa vauvan kun mutsilla on heikko happi, mutta kuinka väärässä voikaan ihminen olla.. Noh, otetaan opiksi tästäkin. Ja kyllä meille pikkuvauvojen äideillekin vielä tulee se aika kun saadaan potea darramme rauhassa 😊

    • Jep, kaikelle on aikansa ja tuo aika kun oikeasti joutuu jumppaamaan vauvan kanssa on tosi lyhyt! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta