Vinkit punertavien hiusvärien ylläpitoon ja video viimeiseltä kampaamoreissultani!

yhteistyö: PRIME HAIR AND BEAUTY

tukkamarraskuu

Nyt on aihetta juhlaan! Minun hiustenlähtöni on nimittäin vihdoin tasaantunut ja uutta lyhyttä karvaa alkaa puskea esiin. Otsallani kasvaa sellainen 2cm siili, mikä kaikessa hankaluudessaan tuottaa minulle suurta iloa, sillä tiedän, että paluu entiseen on alkanut! Hiusten kasvusta kertoo myös aivan jäätävä juurikasvuni, joka oli ehtinyt viidessä viikossa parin sentin mittaiseksi. Vähän jännittää, että millainen juurikasvu minulla on kun ajattelin venyttää taas värjäys väliä ensivuoden alkuun.

Tässä teille lyhyt kurkkaus miten minun kampaajakäyntini sujuikaan….

Olen ollut enemmän kuin iloinen tässä värissä ja vaikka hieman olin epäileväinen punertavaa hiusta kohtaan, oli kiva huomata, miten tämä on ollut totta tosiaan ihan minun juttuni! Tiesin värin olevan aika isotöinen jos sen sävyn halusi säilyttää, mutta pakko sanoa, että tämä minun värini on kestänyt paremmin kuin oletin, sillä yllä olevassa ennen- kuvassa näkyvää väriä sävytin tasan kerran (okei olisi pitänyt ehkä vähän panostaa :D).

Parilla tuotteella olen saanut värin pidettyä kirkkaana ja ajattelin vinkata teillekkin näistä…Eli pesun yhteydessä sekoitan hoitoaineeseeni yleensä suoraväriä herneen kokoisen määrän ja annan sen vaikuttaa normaalin hoitoaineen vaikutusajan. Tämän teen noin kerran viikossa. Kerran- pari värjäyskertojen välillä teen hiusmaskin koko päähän violetilla maskilla, nyt käytössäni on color gloss- värinaamio. Maskin annan vaikuttaa 10-15 minuuttia.

img_8283

Suunniteltiin jo kampaajani Hanna- Lovisan kanssa vähän suurempaa muutosta nyt keväälle, mutta siitä sitten kun se on ajankohtaista! Jos olisit minun karvoissani niin mitä sinä tekisit?

Oikein rauhallista itsenäisyyspäivää kaikille!

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Vinkit punertavien hiusvärien ylläpitoon ja video viimeiseltä kampaamoreissultani!”

  1. Hei! Vaikuttiko sulla raskaus tai imetys hiuksiin? Olen nyt rv 28 poika mahassa ja hiukseni eivät ole ikinä olleet näin paksut tai kasvaneet näin nopeasti. Keväällä latvat oli olkapäihin asti, nyt puoliselkään. Tai siis kymmeneen vuoteen olleet näin paksut, kun omatoimisesti palasin pikimustista takaisin blondiin jaletti oheni ranteen vahvuudesta juice-tukkaan.. Kantapään kautta tuli kokeiltua, että kännissä ei kannata blondailla, koska aika käyttäytyy eri tavoin kuin yleensä. En ole myöskään kymmeneen vuoteen värjännyt ja viimeisestä leikkauksestakin on pari vuotta. Toivottavasti ristiäisiin mennessä saan tehtyä jotain tälle mopille.

    • Moi Anne 🙂 Joo vaikutti paljon! Mulla ei kans koskaan ollut ollut niin paljon tukkaa kun raskaana. Hormonitoiminta hoitaa hommansa silloin hyvin. Mut älä säikähdä, multa myös tippui tossa 4-6kk kohdalla kaikki ylimääräinen ja vanha piiska on takaisin 😀 mutta kaikki väliaikaista!tsemppiä loppuraskauteen 🙂

  2. Mulla oli kans hiukset raskausaikana paksummat ja paremmassa kunnossa kuin ikinä. Kasvoivat todella paljon ja nopeasti. Nyt poika 5 viikkoa. Hiustenlähtö alkoi jo 2 viikkoa sitten,vaikka imetän. Olin kuvitellut,että hiukset tippuu vasta kun lopettaa imetyksen. Taitaa olla sekin yksilöllistä. No,nyt leikkautan sellaset hiukset,mitä en raaskinut kun kasvoivat niin hyvin raskausaikana:D

    • No se on joo tosi yksilöllistä.. Vihaan niitä kellä ei lähde ollenkaan 😉 Onneksi tuo aika on lopulta SEKIN hyvin lyhyt kun karvaa tippuu, vaikka se ikuisuudelta tuntuikin kun se oli pahimmillaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta