Nyt niitä joululahjavinkkejä ja pari sanaa meidän järkyttävästä illasta.

sis. mainoslinkkejä

minajoulukuu

Perjantaisesta postauksesta huolimatta fakta on se, että ainakin itse olen tänä jouluna päättänyt muistaa läheisiäni lahjoin. Olimme viime jouluna Karibialla, joten emme ostaneet kenellekkään lahjoja ja tämän vuoksi haluan tämän tänä vuonna ottaa takaisin. Olen jopa lähettämässä kortteja vaikka ja kenelle, mitä en ole ikinä ennen tehnyt. Tämä äitihomma saa minut ihan sekaisin.

Minun piti kirjoitella teille vasta huomenna, mutta olen yksin Emilin kanssa kotona ja tässä x- factorya katsellessa ei nyt ollut muutakaan tekemistä 😀 Emil on taas ihan tosi kipeä. Hän ehtikin tässä olla varmaan viikon terveenä välissä ja taas alkoi eilen aivastelu. Nyt jo mietin, että johtuuko tämä siitä kun imetys loppui niin aikaisin.. Voisin kuvitella, että syy on siinä, että tuo pikkumies nuolee kaikki paikat läpi missä käy, mitenkään esimerkiksi ei voi välttää etteikö hän maistaisi jokaista syöttötuolia missä istuu…. Ohimenevää onneksi!

Tämä ilta oli kyllä siis tähänastisista kamalin mitä meillä on ollut. Emil ei nukkunut kuin kaksi tuntia päiväunia tänään heräten kolmelta viimeisen kerran. Jos olisin halunnut hänen jaksavan sinne vähän yli kahdeksaan olisi hänen pitänyt nukahtaa vielä kerran pikku- unille. NO EI NUKAHTANUT! Noh, hän sitten alkoi jo ennen kuutta olemaan ihan sippi, mutta ei voinut nukahtaa mihinkään. Minä sitten pussitin sipulia sukkahousuun kun niin on käsketty tekemään. Lopulta sain venytettyä meidän iltatoimet sinne vähän vajaa seitsemään ja Emil nukahti jo kesken iltamaidon.

Siitä se riemu sitten alkoi. Aina kun käänsin selkäni huusi hän sängyssä kuin hyeena ja oikeasti se oli ihan paniikinomaista huutoa. Kantelin häntä välillä ja pomputtelin ja imin räkää ja suihkuttelin nenäsumutetta. Särkylääkettäkin sai kun hammaskin puhkesi tässä flunssan tohinassa. Lopulta heitin jo sipulitkin roskiin kun ajattelin, että kyllä minäkin tuossa käryssä itkisin ja voitelin sen sijaan vicksillä suurinpiirtein koko sängyn.

Lopulta kahden tunnin nuokkumisen ja yrittämisen jälkeen sain Emilin nukahtamaan kainalooni sohvalle ja kannoin hänet sänkyyn. Siis jos viimeöinen toistuu niin hän herää ensimmäisen kerran kohta ja siitä sitten aamuun asti puolen tunnin välein. Itsellänihän meni niska niin jumiin viimeyönä, että lopulta piti hakea Timo apuun kun itkin ja silitin Emiliä. Ei voi muuta sanoa kuin, että voi meidän rakasta vauvaa <3 Toivottavasti hän paranee pian!

Mutta jotta tämä postaus sisältäisi edes osan otsikosta niin tässä pari vinkkiä pukinkonttiin, Elloksella tavarat tulee matkahuollon kautta, niin ei tarvitse pelätä, että paketti jäisi jonnekin matkan varrelle, niinkuin kävi minun pikkujoulumekolleni… Toivottavasti se ehtisi edes ensiviikonlopuksi 😀

Tässä ensin lahjaidea miehelle, nää nyt on niiiiiiin perus lahjoja, mutta tiedän, että Timo tykkäis kaikista!

joulukollage

Hajuste lahjapakkaus TÄÄLTÄ*, Kylpytakki TÄÄLTÄ* ja partakone TÄÄLTÄ*

Sitten tässä olis kolme ideaa naiselle.. Siis itse olisin näistä kaikista iki- onnellinen ja etenkin koska rakastan tota scent- tuoksua, olis ihanaa saada tuo suihkusaippua ja tuoksu kun hyvät tuoksut kuluu aina liian nopeasti!

 

Aamutakki TÄÄLTÄ*, tuoksusetti TÄÄLTÄ*, pyjaman housut TÄÄLTÄ*, pyjaman paita TÄÄLTÄ*

joulu2kollage

Kun teet tilauksen viimeistään 20.12, niin lahjat ehtii jouluksi kotiin ;)!

Ellokselta saat muuten koodilla 345733  -40% kalleimmasta tuotteesta..

Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää, kuitenkin vain 20.12.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

Shoppailemaan pääset mm. TÄÄLTÄ.

JA sit jos et MITÄÄN muuta keksi, niin nappaa TÄÄLTÄ Offerillalta diili  -50% kahdelle hengelle Vantaalla sijaitsevaan Flamingo Spa:n vesipuisto- sekä spa-alueelle!

 

emmakaisa

12 vastausta artikkeliin “Nyt niitä joululahjavinkkejä ja pari sanaa meidän järkyttävästä illasta.”

 1. Hei, voisiko teilläkin olla eroahdistusta itkun takana? Meillä melkein samanikäinen poika ja yöt nyt jatkuvaa heräilyä ja paniikki-itkua jos äiti ei ole hänessä kiinni :/ Pieni alkaa tajuta olevansa irrallinen ja yksilö, eikä äidin kanssa samaa, eli äiti voi kadota, jos ei olemassaoloa tarkista jatkuvasti. Tjsp. Noh, oli mitä oli, tsemppiä!!

  • Meillä menee yöt ihan hurjaks aina flunssassa ja en oo vielä poikaa näin kipeänä nähnyt niin uskon et on sitä, toki varmaan kaipaa kainaloakin enemmän kun on kipeä. Täällä tää taad kainalossa nukkuu<3

 2. En usko, että johtuu imetyksen lopetuksesta sairastelut. Tai mä ite osittaisimetin 2 kk (hommasta ei ennenaikaisen vauvan kanssa oikeen tullut mitään vaikka kaikkeni yritin) ja sit taas tunnen ihmisiä, kun on imettäny vuoden tai jopa kaks. Niin siis vaan ylipäätään oman ja ympäristön kokemuksen mukaan ei mee yks yhteen siinä, että kuka on saanu pisimpään tissimaitoa, olis sairastellu vähiten…tai että vähiten mamman maitii nauttinu ois tosi kipee koko aika. Lenssu tietty ehkä vähentää vastustuskykyä aina… ja vaan hiton paska tsäkä, ku niitä tauteja tulee :/ ittees et rupee syyttelee! Meil on kipeenä nukuttu vierekkäin (koska lapsi kaivannu silloin niin paljon syliä) ja kun on tervehtyny, on taas palannu omaan sänkyyn. Ihan jees toiminu niin. Tsemppiä ja jaksamista vanhemmille ja paranemisia pienelle.<3 Se on kauhiaa, ku toivois vaan pikkuiselle parempaa oloa ja samal alkaa oma jaksaminen olla finaalissa. Kliseistä, mut kyl ne paremmat päivät taas sieltä tulee.

  • Paska tsägä tää todella joo on! Meillä kanssa Emil nukahti lopulta omaan sänkyyn kun Timo tuli kotiin ja kolmesta eteenpäin nukkui meidän(mun:D) kanssa kainalossa. On kyllä kamalin tauti mitä ollut ja siinä yön pimeinä tunteina itki meillä koko perhe. Onneksu nää vauvat myös paranee nopeasti <3 ja meillä on neuvola to jos näyttää et pitkittyy!

 3. Korvaaaaaat?!??
  Nehän tulehtuneina voi oireilla levottomina öinä, sameina silminä, nuhana, yskänä, pitkittyneenä flunssana. Ei tarvitse olla raivoisaa kipuhuutoa vaan jopa vain yksi edellä mainituista oireista voi olla THE oire. Edes kuumetta ei tarvitse olla.
  Tarkistuttakaa korvat 🙂

  • Joo jos toi ei nyt tosta tiistaihin helpotu, niin käydään näytillä, meillä on kyllä torstaina neuvola, mut sit jos siel korvis onkin jotain, niin mielummin hoidattaa pois. Mulla on itselläni tosi vaikea yskä, niin jos on perinyt mun geenit siinä asiassa, niin meillä tulee flunssat olemaan ihan suoranaista helvettiä tosi vanhaksi asti 🙁

 4. Täällä flunssa jatkuu jo kolmatta viikkoa! Melkein meni ohi mutta tuli kahta kauheempana takaisin 🙁 käytiin ja lääkärillä tarkastuttamassa korvat, onneksi ei ollut tulehdusta:) ottaisin milloin vaan flunssan pieneltä itselleni, tekee niin pahaa katsoa kun toinen kärsii ☹️️ Meillä on hiukan auttanut se kun ripustin pojan kanssa samaan huoneeseen pyykit kuivumaan, huoneilma tulee kosteammaksi ja on helpompi hengittää 😊 Tsemppiä! Asian ytimestä poiketen blogisi on ehdoton ykkönen lukulistallani! Helpottavaa seurata toisen vauvaperheen elämää sen iloineen kuin murheineenkin 😊

  • Siis ihan sama kuin meillä! Jo tuntui, että on menossa ohi ja parempaan päin niin uuteen nousuun vaan ja nyt kahta kauheampi 🙁 Mä päätin, että jos toi ei helpota tiistaihin, niin mennään lääkäriin, vaikka neuvolalääkäri olis torstaina… Toivon, että helpottais, teillä myös <3

 5. Meillä oli äskettäin eka flunssa, kun L oli 6 kk ja sitä seurasi heti korvatulehdus.. Meille lasten korvalääkäri sanoi, että flunssaa aiheuttavia viruksia on n. 230 kpl. Ja vauva on ikään kuin tyhjä taulu näiden suhteen. Eli aina kun vauva kohtaa uuden viruksen, niin hän sairastaa sen. Sanoi, että flunssaa voi olla tämän tästä ja se on normaalia. Mutta jos korvatulehduksia tulee jatkuvasti, niin sitten täytyy miettiä muita toimenpiteitä, ettei ab-kuuria mene jatkuvasti. Tänään on neuvolassa influenssarokotteet koko perheelle. Pitkään pohdin otetaanko vai ei, mutta päädyttiin ottamaan.

  • Haha siinähän on niinkuin flunssa melkein vuoden jokaista päivää kohti 😀 Että ei ihme jos näitä on usein! Huh, mä ehkä voin jo huokaista, että vaikka poika on ihan mega räkäinen niin viimeyö meni jo ihan ok:sti! Hyvä, että otatte rokotteen, influenssa ei ole mikään vitsi jos se osuu kohdalle..

 6. Mä oon täysimettänyt 6kk ja edelleen imetän täysin vauvantahtisesti ynpäri vuorokauden. Ja silti 9kk pojalla nuha vaivaa ja viime vkolla saatiin kans korvatulehdusdiagnoosi. Että eipä se imetys kaikelta suojaa, älä huoli turhaa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta