Ehtii sitä ensivuonnakin…

Kuten varmaan huomaatte, tämä ei ole video kuten lupasin…

Tänään lähdettyäni neuvolasta seisoin tienhaarassa miettien mitä teen. Kotona odottaisi pyykkivuori ja pakkaaminen, toisaalta aikaa ystäville ei ole koskaan liikaa. Tämän päivän yhdet leikkitreffitkin peruuntuivat. Hetken kiitin kohtaloa kun ystäväni ei vastannutkaan puhelimeen, mutta enpä minä pitkälle ehtinyt vankkureineni kun jo käänsin kelkan ja lähdin kohti tuttua sohvannurkkaa.

Kului tunti ja toinenkin… Pyykit ne eivät leipää pyytäneet, mutta eivätpä ne kyllä siellä itsekseen myöskään peseytyneet. Ainiin, minun piti ottaa kuvia ja kuvata video.. Minun piti syödäkkin jotain.

Kun kello löi viisi avasin kotioven. Sekä minä, että Emil vähän väsähtäneinä koitimme selvitä seitsemään, jolloin oli pakko laittaa tuo pikkuihminen nukkumaan. Pesin kyllä koneellisen pyykkiä, mutta siihen se jäikin.

Kului taas tunti, kului toinenkin. Pitäisi pakata, pitäisi siivota. Huomenna lähdetään aikaisin kahdeksi viikoksi Haminaan, tulee taas kiire aamulla – kuinkas muutenkaan?

Avaan vaatekaapin, se vyöryy päälleni. Kukakohan viikkaisi vaatteet sinne uudelleen. Pitäisi ja pitäisi.

Teen itselleni kasvonaamion, avaan suklaarasian. Ehtii sitä siivota ensivuonnakin!

IMG_5846

 

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Ehtii sitä ensivuonnakin…”

  1. Off topic, näyttääpä kivalta tänä uusi ulkoasu! 😉

    • No äläs! Vaikka tää heittää jostain syystä nyt artikkelikuvan tohon tekstin alkuun joka kerta 😮 BTW. saatoin yks päivä nähdä jotain meidän etusivulla pienen hetken, vai näinkö ihan väärin?! 😛

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta