Kotitekoinen brunssi, tästä vinkit talteen!

img_8289

Ai luoja mitä luksusta oli syödä rauhallinen aamiainen/ brunssi pitkän kaavan mukaan itsenäisyyspäivänä kun Emil nukkui päiväuniaan.

Valmistin meille tosi pienellä vaivalla ihan super herkullisen brunssin ja pitkästä aikaa vietettiin leppoisaa aamua ilman kiirettä mihinkään. Brunssi on muutenkin helppo viinkonloppuvaihtoehto, sillä sen voimin jaksaa painaa koko päivän ja illalla voi syödä tukevamman päivällisen.. Ainiin paitsi se ruokailurytmi, noh.. Silloin kun on aikaa syödä niin pitää syödä!

Meidän brunssin menu oli seuraavanlainen:

  • musitkka tuorepuuroa
  • kaurasämpylöitä
  • nakkeja ja lihapullia (must ;))
  • appelsiinimehua
  • tuoreita vihanneksia
  • starbucksin tummapaahtoista kahvia, tuo on niiiiin hyvää!

Oikeasti tuo meidän brunssi oli tosi perus, mutta ei se mitään ihmeellisyyksiä vaadikkaan! Tässä kuitenkin tuorepuuron resepti, sämpylät tein TÄLLÄ ohjeella..

Mustikka tuorepuuro:

Laita yöksi tekeytymään (1hlö annos):

  • 2dl mustikkapiimää
  • 2rkl chia siemeniä
  • 0,5 dl kaurahiutaleita

Aamulla kaada päälle esim. loraus mustikkakeittoa ja koristele tuoreilla mustikoilla ja granolalla. Tämä on tosi täyttävä ja tuhti puuro, että olisi varmaan mennyt aamupala pelkällä tällläkin!

Kuulkaas muuten, meillä alkoi nyt joululoma ja täällä me jo ollaan mummilassa Haminassa. Huomenna lähden viettämään tyttöjenviikonloppua Helsinkiin – kaikkea niin kivaa on tulossa perheen ja ystävien kanssa! Ihanaa viikonloppua sinne.

Lopuksi muuten sellainen juttu, että älkää ihmetelkö blogin ulkoasun omituisuuksia jonkun aikaa! Esim. jostain syystä minulla on tuo artikkeli kuva kaksi kertaa. Nämä kaikki johtuu nyt näistä sivustosäädöistä ja korjaantuu kyllä!

img_8287 img_8290

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta