Rentoja joulunaluspäiviä ja muita kuulumisia.

haminakollage

Heippa tyypit! Olen ihan millisti pahoillani, että blogin päivitys jäi viikonloppukiireiden takia tekemättä. Tai no valhetelisin jos sainoisin, että minulla oli eilen kiire. Olin vaan rehellisesti todella väsynyt lauantain humputteluista, että olisin suoltanut tänne blogiin jotain vähintäänkin yhtä energistä juttua kuin oli olokin!

Heräsin kuitenkin maanantai- aamuun virkeänä ja iloisena. Olemme täällä Haminassa vanhempiemme luona viettämässä joululomaa ja ollaan vietelty leppoisaa aamua lomalla olevan isäni ja muun perheen kanssa. Käytiin kävellen keskustassa kaupassa ja kahvilla, Hamina on kyllä harmittavan hiljainen paikka. Puolesta viikosta saadaan tänne Saviniemeen myös veljeni puolisoineen! Ihana nähdä heitäkin pitkästä aikaa.

Viimevuonna tähän aikaan olimme Karibialla valmistelemassa siskoni häitä. Koko reissu oli vähintäänkin eksoottinen, olisin varmaan nauttinut lomasta vähän enemmän jos minua ei olisi vaivannut niin järkyttävät pukamakivut pitkäl lennon jälkeen, että monena päivänä vain itkin – lääkäriinkään kun ei päässyt. Muistan kuin mieltä ylentävää oli istua lämpimässä vesisaavissa helpottamassa kipua ja huomata miten torakka lähestyy uhkaavasti. Ah, kyllä on onnea myös olla joulu Suomessa, vaikka haluan kyllä palata Antigualle vielä uudelleen vähän paremmissa voimissa. Tällä hetkellä ajatus 12- tunnin matkustamisesta Emilin kanssa ei kyllä houkuttele pätkääkään.. Katsotaan sitten kun mini on vähän vanhempi!

img_8444

Meidän kohdallamme joulukiireet jäi Tampereelle ja ihan rehellisesti aion nyt vain nauttia läheisistäni ja siitä, että saadaan olla koko perhe yhdessä. Emilkin alkaa olla toipunut korvatulehduksestaan ja vaikka nyt valvotaan hampaita oikein urakalla, ei se meitä haittaa. Emil on ihan mainio kun täällä isovanhemmilla on niin paljon nähtävää niin hänellä ei meinaa aika riittää kaiken tutkimiseen. Toistaiseksi ovat huonekasvit saaneet olla rauhassa… Painotan sanaa toistaiseksi!

Olisi kivaa kuulla teiltä muuten ajatuksia meidän uudesta ulkoasusta! Itse tykkään tosi kovasti tämän ulkonäöstä, mutta aina on jotain mitä ei huomata, niin nyt risuja ja ruusuja kehiin, jotta saadaan tästä meille bloggareille ja teille lukijoille mielyttävin mahdollinen alusta.

Tällä viikolla puhutaan blogissa itsetunnosta ja voisin minä toteuttaa jonkun toivepostauksenkin.. Meillä on tiedossa lapsenvahtihommia ja kuvausreissua Helsinkiin, mutta muuten otetaan aika rennosti. Toivottavasti siellä ruudun takana on yhtä stressittömiä joulunaluspäiviä.

img_8445

img_8450

emmakaisa

9 vastausta artikkeliin “Rentoja joulunaluspäiviä ja muita kuulumisia.”

 1. Sä oot yllättävän pirteän näköinen 😀 t. Rikoskumppani

 2. Pitipä vaan sanoa, että näytät tosi tiltä ja raikkaalta näissä kuvissa :)!

  • Tuo takki on Amisu- merkkinen, New yorkerista, eli tosi edullinenkin! Mä kanssa tykkään tosta tosi paljon 🙂

 3. Hei! 🙂
  Ensinnäkin kiitos ihanasta blogista! Tämän tarkistan päivittäin, onko uutta tekstiä tullut. 🙂
  Minulla täällä kuukauden nuorempi vauva kuin sinulla. Ja koska aiemmin kerroit, Emilin ruokailun takkuavan niin haluaisin kysyä mikä tilanne nyt? Kiinnostaa, koska tämä äiti täällä ”kamppailee” yhden ruokakriitikon kanssa. 😀 Ensin meni aika hyvin kiinteät, sitten tuli pärräysvaihe eli kaikki ruoka pärrättiin vain suusta pois, sitten meni taas pari päivää ihan ok ja pari viikkoa sitten keksittiin, että suuta ei vain avata, maissinaksuille ja makealle kyllä yleensä. (Alahampaat kyllä puhkesivat samoihin aikoihin, lieneekö vaikutusta. Tiedä sitä sitten.) Huhhuh mitä hommaa. Yritän ottaa rennosti ja syödä itse samalla ja antaa lapsen itse syödä ja kaikki mahdolliset kikat käyttää. Joten toivottavasti teillä sujuu ruokailut taas paremmin. Toivon kovasti, että meilläkin kohta taas.
  Mukavaa joulua teidän perheelle!

  • Voi kiva kuulla <3

   Noh, siis samojen asioiden äärellä edelleen painitaan! Minusta tuntuu, että ton ruokailun kanssa on menty vaan vaiheesta vaiheeseen. Välillä on mennyt alas paremmin ja välillä luovutin koko ruokailun kanssa ja annoin vain sormisyötävää. Hyvinä päivinä menee nyt jo kerralla puolikas pikkupiltti (se on oikeasti hyvä määrä) ja sit huonoina päivinä ei mene kuin pari maissinaksua. Mä olen nyt jo heittänyt hanskat tiskiin. Tarjoan ruokaa 5x päivässä, mutta en väkisin pakota syömään. Pojalla oli kuitenkin paino noussut ja hän voi hyvin niin kai tuo sit syö kun on syödäkseen 😀 Zemppiä sinne! Tiedän todella kuinka hanurista toi teidän tilanne on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta