Joulurauha <3

Huokaisin äsken, että vielä kaksi postausta ja sitten olen vapaalla huomisen. Siis olen vapaalla HUOMISEN(suurin osa kaupoistakin on kiinni)..

Kävin miettimään vähän pidemmälle, että ihan oikeasti toivon syvästi, että huomenna perheet ja ystävät kokoontuvat yhteen ja viettävät aikaa keskenään rauhoitutaan kaikesta somesta ja muustakin hössötyksestä. Olen itse ainakin ollut tänään jotenkin tosi väsynyt ja todella toivon huomisesta sellaista rentoa yhdessäoloa perheen kanssa. Ilman puhelinta, ilman somea.

Mulla oli tälle päivälle teille juttu, mutta päätin ihan suosiolla palata arkiseen arkeen sitten arkena ja fiilistellä tätä vuoden kaupallisinta, mutta kuitenkin myös lämpimintä juhlaa ihan täysillä. Oletteko muuten ajatelleet, että joulun aikaan ihmiset vierailevat toistensa luona paljon enemmän kuin normaalisti?

Vähän takaraivossa painaa kipeä Emil ja pelko huomisesta päivystysjonosta ja uusivasta korvatulehduksesta, mutta sitten meidän joulumme on siellä jos sen kuuluu olla. Toivotaan rauhallisia päiviä, terveitä lapsia ja stressittömiä aikuisia.

Toivon teille todella vilpittömästi ihania joulun pyhiä ja paljon aikaa niiden tärkeimpien ihmisten parissa, sillä sitähän joulu parhaimmillaan on! Itse olen oivaltanut tämän asian tärkeyden vasta aikuis- iällä, tai ehkä vasta muutama vuosi sitten, sillä olen aina jotenkin ajatellut vihaavani joulua.. En vihaa! En ehkä vieläkään joulua juhlana rakasta, mutta pidän siitä jo paljon enemmän.

Rauhallisia päiviä ja paljon rakkautta sinne!

<3: Myö

img_8518 img_8492

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta