Nappaa tämä vauvatarvikkeiden lempparini alesta jo nyt!

sisältää mainoslinkkejä*

img_8440

Selailin tänään Elloksen aleja ja bongasin yhden jutun! Nimittäin ehdoton lempimerkkini Elodie details on laittanut aleen muutaman lämpöpussin ja pipon. Itse tilasin juuri isomman Pipon Emilille, sillä paras pipo mitä hänellä on ollut on TÄMÄ* Elodie Details’in  pipo joka harmikseni jäi jo pieneksi meidän minille.

Lämpopussi jonka hankin jo varmaan vuosi sitten on ollut yksi parhaista hankinnoistani, sillä tuo pussi pitää E:n lämpimänä myös silloin kun haluan laittaa hänelle kaupungille päälle jotain muutakin kuin toppahaalarin.  Harmikseni näitä kyseisen merkin tuotteita ei ikinä koske meidän alekoodit, joten nyt jos etenkin lämpöpussia kaipailet, niin kannattaa hyödyntää oikeasti reilut alennukset ennenkuin nämä myydään loppuun!

elodie-details

Kuva: Elodie Details/ Ellos

Suoraan ale- löytöihini   pääset TÄÄLTÄ* TÄÄLTÄ* TÄÄLTÄ* ja  TÄÄLTÄ*! Uusien mallistojen lempparit olen kerännyt TÄHÄN postaukseen.

Palaan illalla vähän perusteellisemmin blogin pariin, siihen asti mukavaa aatonaattoa<3

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta