Joulu tulee jo korvistakin ulos

Kaikessa ihanuudessaan on joulu ollut rankka rupeama! Tähän kolmeen päivään on valmistauduttu viimeinen kuukausi ja vaikka itsekin tänä vuonna olin joulusta innoissani, olen vielä enemmän innoissani siitä, että nyt voidaan putsata joulukoristeet nurkista ja ottaa katse kohti kevättä. Tällähetkellä minulla tulee korvista ulos poropaidat ja kuusikuvat.. Nauroinkin tuossa, että pitäisi tehdä sellainen juomapeli joululle, että aina kun somessa on kuva kuusesta pitää ottaa shotti :D.

Vaikka kaikki  muu jouluhömppä tökkii, niin jouluruoka ei. Olen varmaan ainoa ihminen Suomessa, joka voisi elää vuoden ympäri jouluruoalla ja siis syönhän minä muutakin ruokaa kolmekin päivää putkeen, niin miten tämä jouluruoka tuntuu kaikilla tulevan heti korvista ulos? Toisaalta meidän ruokasessiot ovat olleet sen verran hektisiä, että en ole juurikaan ehtinyt edes ruokaani pureskella ja siksi ehkä sellainen ”no nyt on syöty”- fiilis ei ole päässyt yllättämään.. Suklaa on alkanut ällöttää, mutta silti löydän itseni konvehtien ääreltä kerta toisensa jälkeen :D!

image-1-1

Lahjoja meille tuli todella sopivasti ja tosi kivoja juttuja. Olen tyytyväinen siihen, että Emil sai hyvin kohtuullisen määrän paketteja ja kaikki ovat olleet jo kovassa käytössä. Suuri lemppari on ollut brion kärry, jota Emil työntää tohkeissaan ja toki me vanhemmat ollaan eniten kiitollisia turvaistuimesta autossa, joka on ollut kylläkin käytössä jo hyvän tovin.

image-1-5

Itse sain Timolta uudet UGG:it, kylpytakin ja jotain kauneudenhoitotuotteita. Sain myös lahjakortin giganttiin kun meiltä meinaa blenderi sanoa itsensä irti.. Mikäköhän kannattaisi ostaa? Ajattelin nyt satsata laatuun, sillä meillä blenderi tulee kuitenkin päivittäiseen käyttöön ja en kestä jos smoothiet jää kökköiseksi.

image-1-2

 

Totesin äsken konetta avetessani, että järkkärini on pitänyt myöskin muutaman lomapäivän, joten nyt sitten taas toden teolla sorvin ääreen! Ollaan vielä tämä viikko lomalla joten koitan saada kuvailtua vähän varastoonkin materiaalia :)! Nyt nämä kaikki kuvat on puhelimen aarteita, kuten laadust huomaa..

Kivoja välipäiviä ja tapaninpäivän jatkoa, minä menen sohvalle kärsimään vatsakivusta, heh…

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Joulu tulee jo korvistakin ulos”

  1. Kitchen Aid tai Vitamix 😉 nm.Kaikki kokeiltu

    Ps.Tää joulu sais jatkua aina!!

  2. Meillä on Wilfan Raw Fuel, johon oon ollut todella tyytyväinen! Hintaa muistaakseni päälle 200 e, paljon tehoja ja jauhaa raakakakun pohjan yms kaikki sileäksi. Suosittelen! Vitamix on varmasti paras, mutta jos ei halua niin paljon panostaa…

    • Joo siis mä olen tota Wilfaa myös katsellut, tosiaan kun ei mulla nyt oo kuitenkaan mikään ihan kauhean leveä budjetti lahjakortista huolimatta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta