Kyllä se vanhempi vain lapsensa tuntee…

Ja ihan vähän toistenkin lapset…

img_8560 img_8562

Toivoin niin, että ne lukijat jotka kommentoivat ”meidän järkyttävä ilta”– postaukseen taannoin olisivat olleet väärässä.  Kaikista vauvoista ajattelin jotenkin, että ei Emil varmaan tulisi sairastamaan korvatulehdusta. Siis mitä oikein ajattelin… Tyyliin jokainen vauvahan sen sairastaa jossain vaiheessa. Minun on myönnettävä, että pitkitin ensimmäisellä kerralla lääkäriin menoa aivan liian pitkään, mutta Emil sai hoidon. Nyt mietin, että menikö siinä kuitenkin liian pitkään…

Tultiin nimittäin juuri äsken korvalääkäristä uusi antibiotti kourassa kotiin. Eilen illalla totesin, että tässä ei ole enää mitään epäselvää… Itseasiassa meidän olisi pitänyt mennä sinne lääkäriin jo viime viikolla kun kirjoitin, että olen ihan varma, että jouluksi tulee vielä lääkärireissu. Jo silloin tiesin, että jotain on vikana, olisi vain pitänyt kuunnella omaa vaistoa. Nyt tiedän, että kun edes mietin seuraavan kerran asiaa, niin silloin on jo mentävä.

Emilhän ei ole tämän toisen tulehduksen aikana ollut juurikaan kipeän oloinen. Hieman on räkä valunut, mutta tämän kuuden viikon räkärallin jälkeen ei tämä pikku nenän vuotelu tunnu enää missään. Yöt ovat olleet hieman hajanaisia, mutta ollaan syytetty vaihtuvaa ympäristöä ja tosiaan sitä flunssaa. Nyt sitten joulusta asti on meillä ollut riesana löysä vatsa, joka on rikkonut öitä ja vaivannut useaan otteeseen päivisin. Emil ei ole vieläkään ollut kipeän oloinen, mutta kyllä se kieltämättä on ollut öisin hieman ikävää kun kaveri on kakkaillut parhaina öinä kahteen otteeseen.

Jotenkin yhdistin löysän vatsan antibiootteihin, mutta eilen kun meidän iloksemme tuli taas tuttu kipuitku, tajusin googlailla myös tämän ripulin yhteyden korviin. Kas kummaa sellainenkin löytyi. Katsotaan nyt, että mikä johtuu mistäkin. Lääkäri sanoi, että korvat on todella märkäiset ja tulehtuneet, voivotteli huonoja öitä.. Me katsottiin Timon kanssa toisiamme – Emil tosiaan heräsi viime yönä kerran kymmeneltä ja kerran kolmelta 😀 No, mutta meidän mittapuulla se on Emilille huono yö, kun hän terveenä ei heräile kun maksimissaan sen kerran. Nyt toisaalta tämän flunssan myötä on vähän hämärtynyt, että mikä meillä olikaan normaalia, mutta se entinen normaali oli tuollaista…

img_8561

Hassua tässä on se, että E on ollut koko tämän ajan oma iloinen itsensä, lääkärikin sanoi, että ompas poika pirteä tulehdukseen nähden. Niin hän on meidän supervauva, olin samalla hänestä niin ylpeä, mutta samalla taas äidin sydän särkyi kun ajattelin kuinka kipeä tuo rakas onkaan.

Nämä oman lapsen sairastelut on kyllä suoraan sanottuna perseestä..

 

 

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta