Monien sattumien summa <3

Olisin halunnut otsikoida tämän postauksen, ”Great minds come together”, mutta en ole koskaan ymmärtänyt englannin kielistä otsikointia suomenkielisessä blogissa, eikä ”suuret mielet tulevat yhteen” kuulostanut kovin hyvältä…

Olen suhteellisen varma kohtalon johdatuksesta tiettyjen ihmissuhteiden kohdalla. Näin aikuisiällä sitä osaa arvostaa samanhenkisiä ihmisiä ja kun kohtaa sellaisen olen aina jotenkin todella onnellinen. Olen saanut ilokseni tutustua tässä pikkuhiljaa meidän ihanaan bloggariin Monnaan. Nyt äitiyden myötä olemme alkaneet pitää yhteyttä enemmän. On ihanaa kun voi huolettomasti jutella toisen kanssa ja tietää, että voi sanoa ja olla just sellainen kuin on, vaikka ei vielä kauhean hyvin tunnetakkaan.

Sen verran hyvä fiilis minulla on kuitenkin ollut tästä meidän tutustumisesta tullut, että päätettiin lyödä viisaat päät yhteen ja kehitellä keväälle hieman pientä kivaa muillekin. Kauheasti en voi tästä jutusta nyt vielä puhua, mutta sen verran uskallan sanoa, että tämä on juuri sellaista mitä olen kaivannut elämääni. Toivon niin suuresti, että tämä meidän projektimme tuo myös monelle muullekin iloa elämään. Palaan tähän niin pian kun vain tiedän tästä lisää!

Nähtiin eilen Monnan ja hänen ihanan Emma- vauvan kanssa Itiksessä, voi miten pieni tuollainen puoli vuotta nuorempi vauva voikaan olla <3 Tuo pikkuneiti oli niin ihanan rauhallinen vielä! Melkein tuli itselle taas vauvakuume (?!?!?!). Koitettiin eilen saada Monnan kanssa hyvää kaverikuvaa, mutta onnistuttiin valitsemaan itiksen yleinen tupakkanurkkaus, tuli kuvilla hieman kiire ja kaikki näyttivät enemmän tai vähemmän tärähtäneiltä 😀 Voi meidän bloggareiden ongelmia!

Ei mulla oikeastaan ollut siis tähän aamun mitään ihmeellistä asiaa, kuhan nyt tulin fiilistelemään, että tiedossa on jotain niin kivaa pian<3!

img_8553

 

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Monien sattumien summa <3”

  1. Hellou ☺ ! Jännä juttu on näin lukijan näkökulmasta, että luen teidän molempien blogeja ja myös muutaman muun; olette kaikki erilaisia ja sitten teissä on jotain hyvällä tavalla samankaltaista😃 aitoja tekstejä elämästä; joku elämän syvällinen puoli ja positiivisuus samassa paketissa!

    • Ihana kuulla <3 Joo niin meillä on kyl monia bloggareita joista on tullut mulle ystäviä, et kai me ollaan aika samanlaisia! Umppu ja Pauliina (Patu) on kanssa mulle tosi tärkeitä ihmisiä<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta