Ei se ota jos ei se annakkaan! Mitä odotan vuodelta 2017?

Voisin sanoa näin lyhyesti, että odotan vuodelta 2017 paljon.

img_8720

Osa teistä on seurannut tätä minun alati kytevää ahdistusta liittyen töihin ja tulevaisuuteen. Olen kasannut koko viime syksyn kamalia paineita harteilleni ja sen myötä ahdistunut suunnattomasti. Sitten se kaikki jotenkin vain loppui. Tajusin, että kyllä kaikki järjestyy ja itseasiassa töihin lähtö ei tunnukkaan enää yhtään pahalta.. Oikeastaan se kuulostaa jopa oikein hyvältä vaihtoehdolta.

Minulla on tulevalle vuodelle suunnitelmia, pieniä projekteja ja paljon ajatuksia. Vuoden päästä tähän aikaan toivon, että emme enää asu tässä asunnossa vaan jossain ihan muualla. Minulla on jo ajatus, että missä, mutta se jääkööt sitten syksyn murheeksi. Haluaisin sen kuitenkin olevan rivitalo- asunto. Mielellään kaksi kerroksinen ja hyvin valoisa.

Vuoden päästä tähän aikaan toivon, että minä tiedän jo töitteni suhteen paljon enemmän. Toivon, että minulla on vakituinen työ ja Emilillä on tarhapaikka jossain tosi kivassa paikassa. Toivon myös rauhaa Timon töiden suhteen, sillä ne hänelle jatkuvasti vähän tuovat stressiä. Toivon myös, että Timo pääsee opiskelemaan mitä haluaa.

Vuoden päästä tähän aikaan Emil on jo iso poika. Unelmoin yhteisestä matkasta ulkomaille, olisi ihanaa tehdä se isommalla perheen porukalla, mutta saa nähdä!

Toivon, että herään vuoteen 2018 yhtä hyvällä mielellä kuin tähän vuoteen 2017. Ehkä siinä, että nukahdin eilen illalla jo ennen yhtätoista on jotain taikaa ja turhat onnentoivotukset jäivät pois. Tämä vuosi alkoi ainakin todella pirteissä merkeissä kello kuusi aamulla, kun Emil heräsi uuteen aurinkoiseen aamuun, hänen ensimmäinen elinvuotensa alkaa olla loppusuoralla.

Haluisin luetella tänne kaikki unelmani ja suunnitelmani ja ideani, mutta olen sen verran taikauskoinen, että jätän osan kertomatta, kerron sitten jos ne tapahtuu….

Ainiin ja päätin minä jotain luvatakkin….

  • En raivoa enää auton ratissa Timolle… (Paitsi aiheesta ;))
  • Syön enemmän ruokaa
  • Syön vähemmän roskaruokaa
  • Otan enemmän aikaa liikunnalle
  • Olen sellainen ihminen läheisilleni, jollainen haluaisin heidän olevan minulle.
  • Elän hetkessä
  • Stressaan vähemmän
  • Olen läsnä enemmän

Eiköhän näillä lupauksilla ole ihan hyvä lähteä vuoteen 2017, teille lukijoille lupaan pitää postaustahtia yllä ja blogia hengissä vaikka töihin lähtisinkin, onhan se taas yksi elämän vaihe teille jaettavaksi!

 

KIITTI MUUTEN, ETTÄ JAKSOITTE TAAS YHDEN VUODEN MUN KANSSANI, TOIVOTTAVASTI TEILLÄLIN ON EDESSÄ HUIPPUHYVÄ VUOSI!

img_8716

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta