Sitä ihan tavallista arkea..

Tämä viikonloput on ollut tosi tavallinen, siis niin tavallinen, että se on ollut oikeastaan pitkästä aikaa ihan älyttömän kivaa. Oli kiva olla tekemättä mitään.Viikonloppuun toki sisältyi peruuntuneita suunnitelmia ja muuttuneita aikatauluja mikä itsessään hieman harmitti, mutta tätä se elämä lasten kanssa on, ikinä ei voi tietää mitä huominen tuo tullessaan.

Odottelen yhtä sisustustilausta tulevaksi, sillä vaikka kuusi on viety kellariin, koristaa sohvaa edelleen ihanat joulutyynyt. Hassua, miten sitä alkaa odottaa heti tammikuun vaihduttua kevättä niin kovasti. Jos aika jatkaa tätä juoksuaan, niin maaliskuu on täällä ennen kuin ehdin edes tajuta ja silloinhan on jo kevät eikö olekkin? Ainakin blogikuvat kertoivat viimevuodelta sitä. Kevät on kyllä vuodesta toiseen ihan ylivoimaisesti parasta, vaikka kesä tulee hyvänä kakkosena perässä – en malttaisi odottaa kumpaakaan!

Minulla kalvaa takaraivossa pieni pelko, että Emilillä uusii taas korvat. Toissa yönä nukuin poika kainalossa kun hän ei rauhoittunut oikein mihinkään. Viime yö sitten taas meni suht hyvin. Tiedä näitä, katsotaan nyt vielä yksi yö ja mennään sitten huomenna lääkäriin (TAAS) jos siltä näyttää. Emilin vatsakin on nimittäin taas sellainen kuin edellisen tulehduksen alla. Voi en haluaisi kyllä yhtään antibioottikuuria hänelle syöttää.

Itse taas olen kärsinyt mahtavista lihaskivuista. Kolme treeniä viime viikolla painaa päälle ja ehkä ne toissapäiväiset maastavedot olivat viimeinen naula minun arkkuuni. On ihanaa kun kroppa tuntuu taas tavallaan omalta kun lihaksia särkee, mutta tavallaan on tämä kyllä masokismia 😀 Ajattelin kyllä käydä vielä tänään ja huomenna salilla, sillä menen tiistaina viisaudenhampaan poistoon, joten sen jälkeen ei kyllä treenailla melkeimpä viikkoon. Toisaalta tuo tulee ihan hyvään saumaan kun lähdetään (taas vaihteeksi) viikonlopuksi Haminaan, niin ei siellä tulisi mitään treenattua kuitenkaan.

Ajatuksissa on ensiviikon kampaaja, edellisestä kun on kulunutkin jo puolitoista kuukautta. Minusta on tullut tosi paljon maltillisempi juurikasvuni suhteen, sillä ennen kun värjäsin itse hiukseni, oli minulla väri päässä noin kolmen viikon välein. Nyt väliaika on tuplaantunut. Kiitos kuuluu myös osittain noille tyvispraylle, jota käytän viimeiset viikot lähes päivittäin…

Mietin muuten, että olisiko teillä kiinnostusta lukea sellaista postaussarjaa, jossa arvostelisin muutamia kosmetiikkatuotteita. Voisin ainakin ottaa arvosteluun juurikin nuo tyvisprayt, muutaman matta lakan ja sit esimerkiksi noita luomivärejä mitä olen aika paljon viime aikoina haalinut, jotta olen löytänyt sen oikean paletin…  Voi olla, että teen ne joka tapauksessa 😀

Tämä sunnuntai menee rennosti, jonkin verran se sisältää tulevan suunnittelua. Kirjoitinkin jo facebookkiin päivitystä omille sivuilleni, kuinka siistiä on kun olen alkanut nyt puhua ideoitani ääneen ja jengi innostuu niistä, niin tässä on tulossa keväälle yhtä sun toista kivaa, mistä myös te lukijat pääsette nauttimaan:) En malta yhtään odottaa, että pääsen ne teille kertomaan <3

Ihanaa ja rauhallista sunnuntaita, ensiviikko jännittää kovasti, mutta ehkä selviän siitä hampaanpoistosta elävänä…

img_8227 img_7944

img_8737

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta