Vuosi 2007, mihin hävisivät vuodet tästä välistä?

2007

Ennenkuin pääset pidemmälle, pistä tämä soimaan….

Minun piti postailla tänään jotain ihan muuta, mutta törmäsin tänään facebookissa videoon, jossa oli biisejä KYMMENEN vuoden takaa ja rupesinkin sitten muistelemaan vanhoja. Jotenkin minusta tuntuu kuin tästä olisi vierähtänyt vasta ihan hetki kun nämä biisit soivat radiossa ja odotin kuin kuuta nousevaa, että syyskuu saapuu ja täytän 18- vuotta.

20071

Vuonna 2007…

 • Suomessa järjestettiin euroviisut
 • maailman ensimmäinen earth hour pidettiin Sydneyssä
 • Suomen tupakkalaki kiristyi ja baareissa kiellettiin yleinen tupakointi
 • Enontekiöllä satoi jo elokuussa ensilumi
 • Kimi Räikkönen voitti formulan maailmanmestaruuden
 • menetimme Kirkan
 • Simpsons- the movie oli vuoden katsotuin elokuva

Lisää tapahtumia TÄÄLLÄ, jos innostuit muistelemaan!

20074

Vuonna 2007 minä…

 • Tanssin vanhojen tanssit
 • Aloitin työt Hesburgerilla ja pelkäsin kuollakseni kahta työkaveriani Katia ja Suskua (kaikella rakkaudella 😉 <3)
 • täytin 18-vuotta
 • Vietin elämäni huolettomimman kesän parhaiden ystävieni kanssa, kuinkakohan monta kymmentä kilometria istuinkaan Sallan Fiatin kyydissä?
 • Pidin itseäni todella kypsänä ja aikuisena
 • Sain ajokortin
 • Kirjoitin jo ensimmäisen aineen ylioppilaskokeissa
 • aloitin viimeisen lukiovuoteni

Miten sitä ajattelikin silloin olevansa niin aikuinen ja kypsä, nyt kun kuvia katsoo niin ihan lapsihan sitä on silloin ollut… En kyllä ymmärrä kuinka 18- vuotiasta pitäisi jo kutsua aikuiseksi? Eihän silloin tiedetä vielä elämästä mitään, enhän minä tiedä nytkään! Jos joku olisi kysynyt, että missä olen vuonna 2017, en olisi ensimmäisenä ehkä veikannut lasta, omaa kotia ja aviomiestä. Asiat ovat menneet kuitenkin paremmin kuin hyvin. Kai minustakin on jollain tasolla kasvanut aikuinen? Yksi asia on säilynyt samanlaisena kaikki nämä vuodet, nimittäin parhaat ystäväni! Nämä lukioaikaiset tytöt on ja pysyy elämässä, onneksi, sillä niiltä ajoilta on tuhansia muistoja<3

Mitä teidän elämässänne tapahtui vuonna 2007?

20072

emmakaisa

12 vastausta artikkeliin “Vuosi 2007, mihin hävisivät vuodet tästä välistä?”

 1. Itse olin tuolloin 16. Silloin kaikki aika meni isolla tyttöporukalla hengaillessa. Oli kyllä hauskaa aikaa. 😀 Sama porukka kasassa onneksi edelleen. 🙂

 2. Asuin Turussa ja aloitin kokkiopiskelut. Odotin kovasti kesän kohokohtaa,häitäni. Sen jälkeen on tapahtunut hurjasti. Koulu keskeytyi,muutto Turusta Espooseen,maskeerauskoulu,ensimmäinen lapsi,avioero ja myöhemmin uusi elämä Tampereella. Ja kyllä,sitä luuli olevansa niin aikuinen kun 19-vuotiaana paukautti naimisiin. 😀 Nyt jälkikäteen sitä miettii että vasta nyt on oikeasti kypsynyt ja tietää mitä elämältään haluaa. Ja kai sitä voi vähän aikuinen jo ollakkin kun joulukuussa tulee 30 vuotta mittariin.Omia lapsia voi vaan kehottaa elämään nuoruuttaan ilman liian varhaisia naimakauppoja vaikka kuinka muka tuntisi toisen.

  • Oot kyllä ollut nuori kun oot mennyt naimisiin, että voit kyllä sanoa kokenees paljon ikään nähden 🙂

 3. Täytin 22v, valmistuin vihdoin neljän vuoden opiskelun jälkeen, olin töissä. Kävin muutaman kerran kosteilla ulkomaa reissuilla, baarissa tuli käytyä pahimmilaan ke. pe. ja la. Olin 100% etten ikinä tahdo lapsia hidastamaan menoa. Nyt olen naimisissa, 3 lapsen kotiäiti ja baarit vaihtuneet lenkkipuistoihin 🙂 Niin se vaan elämä muuttuu.

 4. Äää ei oo totta että näistä on muka niin pitkä aika! Näiden tahdissa on tosiaan MUUTAMA hampurilainen (huom. ei hamppari) tullu paisteltua…Kymmenen vuotta sitte oltiin yhessä vanhojen risteilyllä <3, muutin ekaan omaan kämppään, alotin työt Hesessä, täytin 18 vuotta vähän sun jälkeen ja loppuvuos taiski sitte mennä yhessä Kotkan baareissa näitä tampatessa? 😀

  • Mä niin muistelen lämmöllä kaikkia paistolevyjä 😀 Jotakuinkin mä taisin viettää loppuvuoden sun luona.. ja seuraavankin 😀 <3

 5. 2007 vuonna, olin 22v. Esikoiseni laskettuaika oli kesäkuun alussa. Eli kovin vauvahuuruissa kyseinen vuosi meni, ristiäisiä sun muuta =) Rempattiin vähän meidän ensiasuntomme seiniä. Joulukuussa huomasin, että minulla on ½ vuoden ikäinen vauva ja minulla on taas vauvakuumetta <3 Tästä meni vaan vuoden 2008 helmikuulle, kun neitikakkonen oli aluillaan =)

  Kaikenkaikkiaan ihana vuosi! Olin tosi nuori, mutta tahdoimme lapset nuorena. Ai niin joo. Mentiin me naimisiinkin samaisena vuonna! Se oli elokuun loppua, kun minäkin siirryin käyttämään samaa sukunimea.

  • No ihanaa kymmenvuotis hääpäivää sitten tulevalle kesälle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta