maanantai kaikissa sen olomuodoissa…

Vastaisin oitis, että on perjantai 13. päivä jos nyt kysyisit… Tai oikeastaan tätä voisi kutsua kääntyvän onnen päiväksi, sillä lopulta loppu hyvin, kaikki hyvin!

…Olin sopinut heti aamusta treffit olennaisuuksia- blogin Milkan kanssa heidän kotonaan. Oli tarkoitus, että Timo veisi kotiinlähtiessään minut Karhulaan ja kuvailisimme päivän siellä blogihommia. No Emil nukkui yhdessä meidän kanssa pommiin ja isäni tuli herättämään meidät puoli kahdeksalta, kysyen, että eikö meidän pitänyt lähteä johonkin? No pitihän meidän.. Timo lähti, me onneksi päästiin isäni kyydillä perässä. Eikä oltu kuin tunti sovitusta myöhässä.

… Lähdin kotiin bussilla, myöhästyin ensimmäisestä noin sadasosasekunnin (siis miksi en nykyään ikinä ehdi bussille ajoissa?). Päätin kävellä muutaman kilometrin pysäkille, josta hyppäsin bussiin joka oli samalla numerolla varustettu kuin se bussi johon minun OLISI pitänyt hypätä. Noh, onneksi äkkäsin tämän ajoissa ja osasin hypätä sillä viimeisellä mahdollisella pysäkillä pois. Juoksin pysäkiltä toiselle rattaiden kanssa ja ehdin kuin ehdinkin siihen toiseen bussiin jolla sitten lopulta pääsin Haminaan.

…. Sain viestin juuri kun olin saanut ruoan eteeni, että lompakkoni on löytynyt Haminan torilta.. Noh eiku hakemaan. Onnea on rehelliset ihmiset tarkkasilmäisine lapsineen. Minun täytyy ostaa itselleni isompi ja värillinen lompakko. Tämä oli nimittäin jo toinen kerta tässä parin kuukauden aikana. Syy on siis lompakossa, ei minussa.

… Olen saanut tänään taas jakaa kokemuksia inspiroivien ihmisten kanssa, iloita lasten leikeistä ja ihanasta isästäni, joka nytkin on mahdollistanut yli tunnin minulle töiden tekemisen. Näitä hetkiä osaa kyllä arvostaa kun Tampereella kaikesta pitää selvitä itse.

Kirjoittelen vielä illalla teille valmiiksi huomiselle Emilin 9 kk kuulumisia, mutta nyt menen herättämään lapseni joka kuulemma nukahti (klo 18)!?!?!.

IMG_8862

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 2
Tykkää jutusta