Tarviiko olla ehdoton?

Mietin tänään juodessani viherjuomaani (tsiisus se on muuten pahaa), että onpas kiva kun ensi viikonloppuna pääsen viettämään iltaa pitkästä aikaa. Saadaan lauantaina tänne Tampereelle liuta bloggarikollegoita, joten ihan huikea ilta tiedossa! 

image1 (30)

Törmäsin tänään fb- fiidissäni otsikkoon ”bilettäjästä salihirmuksi” tms. jotain tällaista. Mietin, että silloin kun itsekin lopullisesti hurahdin treenailuun, oli se kertakaikkisen ehdotonta menoa. Kului puolivuotta tipattomalla ja sitä syötiin grammalleen oikein.Tavallaan tuossakin oli oma hohtonsa, mutta kun tavoite oli näyttää hyvältä kesällä, oli vaivannäkö ehkä hieman liioiteltua. Olen miettinyt moneen otteeseen, että jos minun pitäisi sitoutua pitkäksi aikaa tässä elämän tilanteessa, niin hohhoijjaa. Ei ole minua varten. Olen jo ihan kriiseissä kun lupasin kokeilla sitä C9- pakettia, että miten pysyn sen yhdeksän päivää ruodussa ruokien suhteen hahah :D.

Ymmärrän tilanteen, jossa tavoitteet ovat kilpailuissa, silloin on enemmän kuin tärkeää oma sitoutuminen. Ja toisaalta kukin taplaa tyylillään, että minulle on sinällään ihan yksi lysti jos joku toinen haluaa elää tiukasti. Itse ehkä olen mennyt aina sieltä ääripäästä toiseen ja vasta nyt alkanut myöntää, että kaikelle on aikansa.

image2 (17)

Minä nautin tosi paljon treeneistäni, saan hyvää oloa ja hyvää mieltä kun saan syödä terveellisesti ja koitan nyt panostaa oikeasti niihin vitamiineihin ja mineraaleihin, niinkin tärkeästä syystä, että haluan mm. hiukseni kasvamaan taas ja ihon voimaan paremmin. Nautin myös oikeasti siitä, että pääsen joskus ulos tai sitten lasillisesta viiniä lauantaina sohvan nurkassa. Nautin myös siitä, että silloin tällöin tilataan reilusti pitsaa kotiin. Ei, ei mitään gluteenittomia vaan ihan rehellistä pitserian rasvaista pitsaa.

Ja pakko sanoa, että tämän hetkinen ”ruokavalio” tai oikeastaan ruokavaliottomuus toimii tosi hyvin. Koitan pitää kiinni siitä, että syön suht säännöllisesti… Sen jälkeen olenkin kaikkiruokainen. Ehkä vatsani kannalta olis parempi olla tarkempi, mutta voi kyllä minä myös nautin tämän aamuisesta croisantistani ja niistä nakeista ja lihapullistakin brunssillamme.

Ehkä innostun vielä joskus noudattamaan tarkemmin jotain ruokavaliota, mutta kyllä tällä hetkellä minun elämässäni ehdottomuus on ehdottomasti out. Kun se perussetti on kunnossa, niin kyllä siinä elämässä on tilaa sit paljon muullekin :).

Ensiviikolla vahvistellaan kulmia, mietitään mitä laitettais päälle lauantaina ja vietetään kivaa aikaa ystävien kanssa. Päivittelen taas muuten FF:n snäppiä ens viikolla, joten muistakaahan lisäillä se itsellenne viimistään nyt(fitfashionfi). Kivaa sunnuntaita tyypit <3

emma_suortti2

Kuvat: Timo Pyykkö/ A- lehdet

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “Tarviiko olla ehdoton?”

  1. Mäkin olin joskus paljon ehdottomampi ruoan suhteen. Nykyään enää jaksa, paljon mukavampaa ja rennompaa näin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta