Äitiysloman viimeisenä päivänä minä… (nyt saa kysyä!)

… Mietin mihin tämä aika on kulunut? Eläessäni ei ole mennyt yhdeksän kuukautta yhtä nopeasti.

… Koitan pysyä positiivisena, kyllä kaikki järjestyy, jollakin tavalla. Vaikka tällä hetkellä minua suoraan sanottuna ahdistaa, vihaan tilannetta jossa langat eivät ole käsissäni. Tämä löysässä hirressä roikkuminen ei sovi minulle. Minä tiedän aina mitä tapahtuu seuraavaksi ja nyt en tiedä mitään. Tämä on yksi pitkä elämän oppitunti.

… Odotan innolla kevättä ja valoa. Olen sitä mieltä, että tammikuu on ihan ehdottomasti talven toisiksi masentavin kuukausi, on ihan ihmeellistä miten nopeasti tämä on mennyt. Helmikuu on ihan läpihuutojuttu ja sittenhän onkin jo kevät – ihanaa!

… Olen hieman epätoivoinen edelleen noiden iltojen suhteen. Tai ehkä epätoivoinen on väärä sana, mutta turhautunut voisi olla parempi.

… Olen ylpeä itsestäni. Olen selvinnyt pian ensimmäisen vauvavuoden loppuun ja meillä on tosi ihana poika.

 

Päätin äitiysloman loppumisen kunniaksi tehdä kysymyspostauksen, nyt saa siis kysymyksiä jättää ihan vapaasti loppuviikon ajan.

Vastailen niihin sitten ensiviikon aikana 🙂

IMG_8952IMG_8957

emmakaisa

5 vastausta artikkeliin “Äitiysloman viimeisenä päivänä minä… (nyt saa kysyä!)”

 1. Miä kysyn, että kuka on sun lempi-valokuvaaja? ;D No eikai, ku että jos sun pitäis valita VAIN YKSI ruoka jota söisit koko loppuelämäsi, mikä se olis? 🙂

 2. Onko lapseen kulunut enemmän rahaa kuin olit kuvitellut? Mihin rahaa kuluu eniten..esim vaipat? Mikä äitiydessä eniten yllättänyt positiivisesti/negatiivisesti? Haluatko vielä lapsia?

 3. – Millaisen vapaapäivän suunnittelisit jos se olisi sinulle ja miehellesi ilman poitsua?
  – Mikä on sinun unelma-ammatti?
  – Mitä kadut?
  – Millaiseksi näet itsesi ja perheesi 10 vuoden päähän?
  – Haave matkakohteesi tällä hetkellä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta