No ei meille mitään ihmeellistä… Mitäs teille?

Tänään on ollut tosi kiva päivä. Tänään on ollut niin paljon puuhaa, että en ole edes ehtinyt miettiä mitään työjuttuja ja sen vuoksi olo on ollut ehkä kevyempi kuin muina päivinä tällä viikolla. Tänään on ollut myös ihanan keväinen ilma ja olen nauttinut koko sielustani tuosta auringonpaisteesta!

Sain heti aamusta minulle tänne hoitoon ihanan Emilia vauvan ja siinä sitten kerkesin varmaan puoli tuntia hoitaa kahta vauvaa kerrallaan, kun molemmat vetelivät sikeitä ensimmäisen tunnin verran.. Mikä siinä muuten onkin, että juuri sillä hetkellä kun olet ranteita myöten toisen vauvan kakassa, kaatuu toinen vauva juuri samalla sekunnilla ja siinä sitten hyssyttelet toista ja peset toista samaan aikaan… Onnea on vain yksi vauva kerrallaan…

Käytiin tänään vähän katselemassa uusia säilytysratkaisuja meidän eteiseen.. Meillä on tuossa tosi tyhmä tyhjä tila ja se tila on juuri se mihin kasautuu kaikki epämääräinen eteistavara – jos tiedätte, että mitä tarkoitan. Katselin kaiholla keittiöitä, jotka nekin olisi nyt Domuksella – 45%.. Mutta kun ei ole varaa niin ei ole varaa. Voi kumpa saisin töitä, niin saataisiin remontti aluilleen!

Päätettiin viettää kiva iltapäivä ideaparkissa, saatiin ihan kuningasidea viedä Emil kulttuurikeskus Pii Poo:seen purkamaan energiaa. Oli ihanaa kun hän sai painaa siellä kontaten ympäri ämpäri ja katsella ja kokeilla kaikkea uutta. En tiedä lopulta kuka  meistä oli eniten innoissaan, minä sirkustyöpajasta vai Emil uudesta tilasta. Voi kuinka iloinen olinkaan kun tajusin miten näppärästi osaan vieläkin temppuilla diabololla. Pitäisiköhän palata sirkus- harrastuksen pariin kun minä siitä niin kovin nautin?

Kotimatkalla noudin junk yardin paketin ja tuskastuin taas kerran meidän lähikaupassamme. Mikä siinä on kun jonoa on noin 10 minuutin verran ja sitten kun pääset siihen tiskille alat etsiä sitä hyllynumeroa/ saapumisilmoitusta ja henkilötodistusta. Ja miten minä AINA olen tuon ihmisen perässä. Noh, onneksi Emil nukkui autossa, niin ei ollut mikään kiire.

Nyt saunanraikkaana olen iloinen, että Emil nukahti vain reilussa tunnissa ja ei yhtään niin itkuisesti kuin eilen. Saan varmaan jotain vielä aikaiseksikin, vaikka kello näyttää olevan ties mitä! Ja hei huomenna, huomenna meillä on bileet tyttöjen kanssa, joten pistäkääs snäppikanavat viimeistään nyt fitfashionfi – taajuudelle, sillä siellä pääset seurailemaan mun päivääni ja meidän meininkeihin mukaan.

Nyt hyvää yötä ja ihanaa viikonloppua <3

IMG_8988 IMG_8976

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta