C9- lähtötilanne ja ajatukseni ensimmäisestä päivästä.

*yhteistyö Emilia Ristola/ forever

Ihan ekana haluan vaan sanoa, että eka yö unikoulua takana! Kiinnostaisiko teitä kuulla siitä erikseen? Paina <3 niin voin vaikka vielä illalla kirjoitella ekan yön tuntemuksista jos näyttää, että kiinnostusta riittää.

 

Ensimmäinen C9- päivä selätetty ja noh, vaikka valitin aamusta iltaan niin lopulta se meni aika kivuttomasti. Söin kaikki mahdolliset ”ylimääräiset” vihannekset ja hedelmät mitä mahdollista, joten ehkä siksi nälkä ei päässyt liian kovaksi. Huomasin vain miten paljon tulee närkittyä kaikkea turhaa jääkaapista kun olin vähän väliä jääkaapilla roikkumassa.

Ekstraa söin banaanihaukun verran – hyi minua, hahaha 😀

Tosiaan olen tosi skeptinen ja olen varmaan ihan kauhea asiakas, mutta annan tälle nyt mahdollisuuden. Toivon, että kroppa tosiaan ”heräisi” ja kyselemäni perusteella tuo aloevera tosiaan olisi hyvä ja hellä suolistolle, joten katsotaan mitä tästä vielä kehkeytyy! Ehkä tämä forever on saanut vaan minut niin varpailleni, mutta hei! Ei se ota jos ei se annakkaan ja nyt keksitytään tähän ja siihen mitä tällä saadaan aikaiseksi.

Sen olen jo nyt huomannut, että tässä tarvii vähän maalaisjärkeä. Olen itse tosi aamusyöjä ja huomasin, että ilta meni yllättävän kevyesti, joten vähän nyt fiksailin ruokarytmiä, niin aamutkin menee helpommin. Huomenna saan aamusta taas smoothien niin eipä tuo sitten enää tunnu missään. En ole nimittäin pitkään aikaan syönyt kahta lämmintä ateriaa päivässä. (hyi minua!). Edelleen juon aamulla vihermehun ja berocan + muut vitamiinit, sillä tuntuu, että silläkin jo jaksaa paremmin. Ainoa miinus oli se, että palelin yöllä ihan hirveästi… Johtuuko tästä vaikeaa sanoa!

Otin tosiaan eilen mitat itsestäni ja kuvat vielä tänään aamulla. Pakko sanoa, että jos ei mitään muuta niin näiden kuvien jälkeen on kyykkymotivaatio huipussaan! MISSÄ ON MINUN TAKAPUOLI?

Mitat olivat seuraavanlaiset (vertailun vuoksi toukokuussa otettuja mittoja)

18.5.2016 30.1.2017
Paino 66.5 kg 58.5kg
rinta 84,5
vyötärö 88,5 71,5
lantio 102 98,5
reisi 50 48
pohje ?!?! 34,5
käsivarsi 26,5

c9alku

alkukuvat

 

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “C9- lähtötilanne ja ajatukseni ensimmäisestä päivästä.”

  1. Itsekin olen todella skeptinen tuon C9:n suhteen. Mielenkiinnolla jään seuraamaan kokemuksiasi sen suhteen! 🙂

  2. Unikoulujuttua kehiin asap. Meiän niin tarttis saada energiaa sellaiseen…

    Tsemppiä kuuriin 🙂

    • Ei kannata lähteä siihen ennenkuin on itse valmis, koska tosiaan se vaatii kärsivällisyyttä ja rauhallisuutta tosi paljon <3

  3. Mä jouduin jättämään tuon kesken jatkuvan pahoinvoinnin vuoksi. Onneksi sain rahat takaisin. Kannattaa katsoa inci-listaa, 100% luomu aloeta saa luontaiskaupasta; toi foreverin geeli sisältää kaikkea muutakin..
    Mutta mikä toimii kenelläkin! Kiva kuulla kokemuksiasi. Ja kiitos kivasta aidosta blogista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 66
Tykkää jutusta