10 syytä rakastaa helmikuuta!

helmikuu

1. Helmikuu on viimeinen kunnon talvikuukaus, sen jälkeen tulee maaliskuu, jolloin alkaa minun mittapuullani jo kevät!

2. Helmikuussa on ystävänpäivä, joka on ihan ehdottomasti minun lempipäiviäni vuodessa, vaikka silloin ei mitään ihmeellistä tapahtuisikaan.

3. Helmikuussa valoa on ihan eri tavalla kuin kolmeen edelliseen kuukauteen. Itsellä ainakin valo antaa ihan älyttömästi voimaa ja energiaa.

4. Helmikuu on lyhyt kuukausi ja nopeasti ohi.. Mikä siinä onkin, että -3 päivää tekee ihmeitä kun sitä vertaa tammikuuhun.

5. Helmikuussa on tasaantuneet jo pahimmat terveyshifihysteriat ja ihmiset alkavat taas käyttäytyä normaalisti. Salillekin mahtuu jo muulloinkin kuin yhdeksältä illalla ja kuudelta aamulla.

6. Emil täyttää 10kk, mikä on yksi odotettu etappi ja laajentaa meillä ruokailun kirjoa… Muutenkin eka vauvavuosi alkaa pikkuhiljaa olla taputeltu, ihan ihmeellistä miten tämä aika onkin juossut!

7.Helmikuussa starttaa eräs tosi kiva juttu puolen kuun tienoilla, mistä en malttaisi teille olla kertomatta vielä, mutta toivon että saadaan hommat sille mallille, että voisin jo tässä ensiviikon aikana homman teille paljastaa:)

8. Helmikuu tuo kauppoihin tulppaanit, ne on heti neilikoiden jälkeen minun lempi kukkiani. Minusta olisi ihanaa jos kotona olisi aina kukkia!

9. Kuulin tänään kun linnut lauloivat aamulla<3

10. Helmikuu tuo jo talveen kevään tuntua. Kauppoihin tulee kevätvaatteita ja sitä alkaa miettiä jo kevät hiuksia. Helmikuu tuo myös yleensä talveen auringon ja ne ihanat aurinkoiset (pakkas) päivät.

_MG_3587

emmakaisa

2 vastausta artikkeliin “10 syytä rakastaa helmikuuta!”

    • No siis etenkin siksi 🙂 Hyvää nimipäivää<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 12
Tykkää jutusta