Heti lapsen sairastumisen jälkeen kamalinta on..

Pahoitteluni parin päivän hiljaisuudesta. Tässä on ollut aika vauhdikas ja lopulta vauhditon viikonloppu..

Olin pitkästä aikaa perjantaina tekemässä iltavuoron vanhalla työpaikallani. Oli ihanaa päästä käyttämään omaa ammattitaitoa pitkästä aikaa. Tehdä jotain aikuis- juttua 😀 Vaikka lopulta samanlaiset vaipat kuin kotona, mutta isommassa koossa… Työn teko on kuitenkin itselleni niin palkitsevaa, kun pääsen oikeasti tekemään jotain mitä osaan. Tämä vahvisti vielä ajatustani siitä, että töihinpaluu on todella paikallaan.

Lauantaina katselin kipeää Timoa kotona ja mietin, että nyt on keksittävä jotain tekemistä. Olin jo aikaisemmin päättänyt, että lähden käymään Winter war:eissa tässä meidän lähellä, mutta koko loppupäivä oli vapaata. Hetken pohdittuani soitin siskolleni ja päätettiin, että ajellaan Jyväskylään yöksi.

Juttelin siskoni kanssa yhteen asti yöllä ja Emil päätti rattoisasti herätä pirteänä viideltä. En muista milloin olisin ollut viimeksi niin väsynyt. Muutenkin olo oli vähän huono ja nihkeä. Onnea on, että sain nukkua pikku päikkärit kun sisko lenkkeili Emilin kanssa. JA onneksi lähdin vielä iltapäivän puolella ajelemaan E:n kanssa kotiin, sillä jo illasta olo oli aivan järkyttävä suorastaan..

Iltaan mennessä voin todella huonosti ja kuume alkoi nousta, lopulta kävin nukkumaan jo puoli yhdeksän, hetki kun saatiin Emil unille. Nyt sitten minulla on ollut jo aamusta kuumetta ja olo on kuin hakatulla. Kauhulla lasken minuutteja kun Timo lähtee töihin. En ole syönyt mitään vuorokauteen ja ne pari lusikallista ovat tulleet kyllä ulos heti mitä olen koittanut saada alas.

Minä selviän kuumeen ja flunssan, mutta kuume ja vatsatauti vauvan kanssa on paha. Todella paha. Tässä kohtaa taas miettii, että kuka idiootti päätti muuttaa Tampereelle asumaan?

Noh, kyllähän tästäkin taas hengissä selvitään, mutta kyllä nämä hetket äitiydestä skippaisi aika mielellään.

kuva: T&H valokuvaus/ Henkka

 

 

emmakaisa

4 vastausta artikkeliin “Heti lapsen sairastumisen jälkeen kamalinta on..”

  1. Täälläkin ollaan vatsataudissa. 🙁 Toivon vaan ettei lapsi saa tätä. Pikaista paranemista!

    • Mulla pieni epäilys, että saatiin tää Emililtä.. Hänellä oli tosi löysä vatsa viimeviikolla, mutta syytin hampaita. Mut veikkaan, että olikin tämä sama tauti, mutta kun noi vauvat on niin sitkeitä. Paranemisia sinnekin <3

  2. Kuulostaa influenssalta, siihen kuuluu mahdollisesti myös nuo vatsaoireet muiden ikävien oireiden lisäksi! Nimittäin been there done that, juuri toipumassa lisäksi poskiontelontulehduksesta mikä tuli tuon jälkimaininkina 😕. Pienten lasten äitinä tunnen tuskasi ja toivon pikaista paranemista sulle!

    • No meillä onneksi jo pahin takana, ihan ihmeellinen tauti! Voi poskiontelon tulehdus on kauhea, voimia sinnekin <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 3
Tykkää jutusta