Kulmien kestopigmentointi, kulmat vahvistuksen jälkeen.

*yhteistyö Prime hair and beauty

Minulta pyydettiin vielä kokemuksia kulmien pigmentoinnista vahvistuksen jälkeen. Olen kuullut nimittäin kaikkia hauskoja kuvitelmia ”noitakulmista” ja muista mielenkiintoisista versioista, miltä kulmat mahdollisesti näyttäisivät pigmentoinnin jälkeen.

Niinkuin arvelinkin, ensimmäisen laiton jälkeen ei jäljelle jäänyt juurikaan kulmia mitä katsella. Jouduin jo viikon perästä piirtämään kulmat kuten ennenkin. Tämä ei minun tosi vaikean ihoni kanssa tullut minulle mitenkään yllätyksenä ja olin itseasiassa aika skeptinen, että tulisiko kulmat kestämään sen paremmin tämän vahvistuksenkaan jälkeen.

Ilokseni saanen todeta, että pelkoni oli turha sillä…

Tässä minun naamani ja kulmani eilen, kaksi viikkoa kulmien laitosta. Jopa vatsatautisena näytän kulmien vuoksi suht elävältä vielä. Olen kyllä tosi tyytyväinen tähän kestoon tällä kertaa! Siis toiveissa on, että nämä kestäisi vielä vuodenkin hyvänä, mutta kun olen tottunut siihen, että väri karkaa viikossa, niin olen jo tästä kahdesta ihan fiiliksissä :D. Ja siis painotan, että olen ihan poikkeustapaus, minulla ei kestä tatutointienkaan väri kunnolla.

Tässä vielä kuvat kulmista ennen vahvistusta, vahvistuksen jälkeen ja viikko vahvistuksen jälkeen. Kuvista näkee hyvin, että ”karva” hieman pehmenee, mutta nyt väri säilyttää hyvin syvyytensä.

Mikä oli hassua, että mustanruskea, mitä ensimmäisellä kerralla laitettiin, muuttuikin ihan harmaaksi, joten nyt kun laitoimme ruskeaa siihen lisäksi, toimi se paljon paremmin.

Suosittelen kyllä lämpimästi tätä kaikille jotka tussaavat kulmiensa kanssa aamuisin.. Pääsee niin paljon helpommalla!

Miialle voi varata oman ajan kulmien laittoon TÄÄLTÄ.

emmakaisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta